Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011

Δεν φταίνε αυτοί...

Δεν είναι σωστό να γελάτε! Δεν είναι πρέπον να κλαίτε. Κι όμως, η Αριστερή Πρωτοβουλία ξαναχτυπά με αυτή την αφίσα... Για γέλια και για κλάματα!!!! Φάτε και το επίσημο παραμύθι (ανακοίνωση της ..."πρωτοβουλίας") στη συνέχεια, την οποία την δημοσιεύουμε ως ένα ακόμη μνημείο υποκρισίας αν και αποτελεί και χλευασμό προς τον κάθε πολίτη, και ουδέν έτερον σχόλιο γιατί σεβόμαστε και τον εαυτό μας...
Aπό την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑ.ΣΟ.Κ
Η Αριστερή Πρωτοβουλία, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κυκλοφορεί την αφίσα της. Σε μια δύσκολη περίοδο για το λαό και τον τόπο, σε μια περίοδο μαζικής απογοήτευσης, φόβου για το μέλλον του καθένα και της καθεμιάς, σε μια περίοδο που...
η πατρίδα μας δοκιμάζεται σκληρά και επικίνδυνα, σε μια περίοδο που η χώρα μοιάζει να κινείται στο όριο της γενικευμένης κοινωνικής έκρηξης, σε μια περίοδο απαξίωσης της πολιτικής και των πολιτικών το μήνυμα της επαναφοράς στις αρχές και τις αξίες για τις οποίες όλοι μας στρατευτήκαμε στο ΠΑΣΟΚ είναι και αναγκαίο και χρήσιμο.
Σήμερα που ο λαός δέχεται μια σκληρή επίθεση στα δικαιώματα του και ο δημόσιος πλούτος της χώρας είναι υπό εκχώρηση, το σύνθημα του ιδρυτή μας Ανδρέα Παπανδρέου «Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.
Αν κάποιοι ξέχασαν ή δεν συναντήθηκαν με τα οράματα των χιλιάδων φίλων και στελεχών του ΠΑΣΟΚ και προσπαθούν να μας πείσουν για συντηρητικές και νεοφιλελεύθερες πολιτικές εμείς και θυμόμαστε και αγωνιζόμαστε για τα οράματά μας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...