Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Υπό κατασκευή...

Μιας και η σελίδα του Δήμου μας είναι υπό κατασκευή, ας διορθωθεί και η εικόνα που περιέχεται σε παρουσίαση στο πάνω μέρος της σελίδας και αναφέρει το Δήμο ως Δήμο Μεσολογγίου.

1 σχόλιο:

ναυαγός εν αιθρία είπε...

Φίλε Σταλίκι, φίλε Σταλίκι, ξύνεις τα πληγάς ημών. Δυστυχώς θα αναγκαστώ να παρέμβω στην ανάρτησή σου ως σχολιαστής και να διαφωνήσω - αλλά αυτή βεβαίως είναι και η ουσία της Δημοκρατίας.
Να σου θυμίσω πως η κυριότερη αντίδραση που προήλθε από τα μέρη μας, ήταν αυτή ακριβώς η ονομασία του νέου μας Δήμου. Εάν υπήρχαν την κατάλληλη στιγμή, στους δύο Δήμους, Οινιαδών και Αιτωλικού ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ δήμαρχοι, θα είχαν τουλάχιστον διαπραγματευτεί το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, την ονομασία του Δήμου. Αυτοί όμως το μόνο που διαπραγματεύτηκαν (τουλάχιστον ο δικός μας) ήταν η σωτηρία του ποπού τους και η εξασφάλιση κάποιου θώκου –της αντιδημαρχίας εν προκειμένω- με στόχο να συνεχίσουν να λυμαίνονται και να καταστρέφουν τον τόπο.
Το δικαιωματικά δίκαιο όνομα του Δήμου, θα έπρεπε να ήταν ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, κι αυτό, όχι αμφισβητεί κανείς, το δικαίωμα του Μεσολογγίου να αποκαλείται «Ιερή πόλη» αλλά γιατί η επιβολή του προσωνύμιου αυτού και στις άλλες πόλεις, 1ον αλλοιώνει την δική τους φυσιογνωμία και 2ον ακούγεται και γίνεται αντιληπτό στους περισσότερους από εμάς, σαν την επιβολή (αυτής που προσπαθούμε να αποφύγουμε και αν το καταφέρουμε θα είναι καλό για όλους μας -πίστεψέ με-) ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑΣ. Το θεωρούμενο λοιπόν δίκαιο όνομα του νέου διευρυμένου Δήμου μας, θα έπρεπε να είναι ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, που αποτελείται από τις δημοτικές ενότητες (ή όπως αλλιώς λέγονται τέλος πάντων) της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, του Αιτωλικού, του Νεοχωρίου και της Κατοχής.
Πιστεύω πως στο μέλλον θα συζητήσουμε πολλές φορές για την ονομασία και αποτελέσει επανειλημμένως θέμα αντιδράσεων. Θα σε παρακαλούσα εσένα και τους αναγνώστες σου, να θέσετε ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ, επί τάπητος αυτό το σχόλιο μου και με καθαρό μυαλό κάποια στιγμή να επανέλθουμε σ’ αυτή τη συζήτηση
Θυμήσου αν θέλεις αυτά
http://minimastompoukali.blogspot.com/2010/12/blog-post_28.html
http://minimastompoukali.blogspot.com/2010/12/blog-post_3536.html
http://minimastompoukali.blogspot.com/2010/12/blog-post_9261.html
http://minimastompoukali.blogspot.com/2010/12/blog-post_30.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...