Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Εξαίρεση από την πρόταση της πλειοψηφίας της επιτροπής για το σκάνδαλο Siemens ζητά ο κ. Μακρυπίδης

Την εξαίρεσή του από την πρόταση της πλειοψηφίας της επιτροπής για το σκάνδαλο Siemens ζητά ο κ. Μακρυπίδης όσον αφορά στην αξιολόγηση και στον καταλογισμό ενδεχόμενων ευθυνών για τον κ. Βερελή.
Σε ανακοίνωσή του τονίζει τα εξής:

"Η Εξεταστική Επιτροπή έχοντας ομόφωνη εντολή από την Ολομέλεια της Βουλής, η οποία ελήφθη μετά από πρόταση των βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ., εργάστηκε με όλα τα μέσα που είχε και όλες τις δυνάμεις της για την αποκάλυψη της αλήθειας.
Η συνολική έρευνα της υπόθεσης του μεγαλύτερου σκανδάλου της μεταπολιτευτικής περιόδου είχε ως αποτέλεσμα να αναδειχθεί η ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου ροής μαύρου χρήματος από τη Siemens από το οποίο και ζημιώθηκε το Ελληνικό Δημόσιο.
Η προσπάθεια διαλεύκανσης του σκανδάλου συνεχίζεται, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής, για την διερεύνηση περαιτέρω τυχόν ευθυνών.
Ζητώ την εξαίρεσή μου από την πρόταση της πλειοψηφίας της Επιτροπής, όσον αφορά την αξιολόγηση και τον καταλογισμό ενδεχόμενων ευθυνών του πρώην Υπουργού Χρίστου Βερελή, για λόγους Προσωπικούς-Ηθικούς-Πολιτικούς και Εντοπιότητας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...