Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2011

Φιλαρμονική ή δυσαρμονική Made in Πικατσου...

Σε απευθείας σύνδεση με τον Αβόλευτο:
Πρόσφατα μάθαμε ότι ο Πικατσου εξήγγηλε ότι θα φτιάξει νέα δημοτική φιλαρμονική (και κόντεψε να γίνει σεισμός στο Μεσολόγγι, χέστηκαν όλοι από τη χαρά τους). Η Φιλαρμονική που λέει ότι θα φτιάξει ο ΠιΚατσου, θα έχει λέει πάλι τρία παραρτήματα, στο Μεσολόγγι, στο Αιτωλικό και στις Οινιάδες.
Από τα τρία παραρτήματα αυτά, το μόνο που λειτουργούσε προ ΠιΚατσου, ήταν αυτό των Οινιαδών, με δάσκαλο τον Δημήτρη Νικολάου.
Του Αιτωλικού η Φιλαρμονική δεν λειτουργεί εδώ και χρόνια ενώ με του Μεσολογγίου είναι γνωστό τι συμβαίνει, ως εκ τούτου η μοναδική βάση που υπάρχει για να στηριχτεί η νέα Φιλαρμονική είναι αυτή των Οινιαδών.

Ο ΠιΚατσου όμως, αντί να επιλέξει τον δάσκαλο της Φιλαρμονικής των Οινιαδών τον Νικολάου ώστε να υπάρχει μια φυσική συνέχεια, επιλέγει τον Χρήστο, όταν μάλιστα ο πρώην Δήμος Οινιαδών οφείλει στον Νικολάου 25,200 ευρώ (ήταν για δυο χρόνια απλήρωτος - όμως συνέχιζε να εργάζεται για την φιλαρμονική, από μεράκι) και έχει και σύμβαση με τον πρώην Δήμο Οινιαδών μέχρι το 2013.
Ενημερωτικά, ο Νικολάου είναι και στενός συνεργάτης του Χρηστάκη Βλαχογιάννη.
Τώρα λοιπόν πετάει τον Νικολάου απλήρωτο στο δρόμο, (ο οποίος έχει ήδη έτοιμο έργο) επιλέγει τον Βλαχογιάννη και ενώ ο Βλαχογιάννης ζητάει βοηθό - συνεργάτη για να μπορέσει να διαχειριστεί και τα τρία τμήματα, ο ΠιΚατσου απαντάει ΙΣΩΣ, αλλά δεν αφήνει τον γίγαντα Χρήστο να πάρει τον Νικολάου, αλλά θέλει να του επιβάλλει κάποιον άλλον (αργότερα θα δείτε ποιόν).
Σημειωτέον, πριν τις εκλογές, ο ΠιΚατσου είχε σταυρώσει τον Νικολάου να μπει στο ψηφοδέλτιο γιατί ηταν ικανός κλπ παπαριές που λένε οι πολιτικοί, ο Νικολάου αρνήθηκε και ίσως τώρα πληρώνει αυτό, παρόλο που έκανε αγώνα υπέρ του Κατσούλη.
Άντε τώρα για να μην ανοίξουμε τώρα το θέμα των χορευτικών συλλόγων και το παρασκήνιο που παίζεται όπου θα μείνετε κάγκελο, το αφήνουμε για άλλη φορά.
Το resume στην όλη υπόθεση είναι ότι ο συγκεκριμένος θα παίξει με ανθρώπους, υπολήψεις, δημιουργίες και ότι άλλο βάλει ο νους σας προκειμένου να ταΐσει το εγώ του, να φανεί προς τα έξω ο ίδιος και να ικανοποιηθεί. Αναρωτιέμαι όμως στο τέλος τα σκατά ποιος θα τα φάει. Ο ίδιος ή οι δημότες...
Ιεροδημότης Μεσολογγίου 

(πηγή Αβόλευτος) 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αν είναι να βγάζετε κάθε μέρα κι από ένα τέτοιο άρθρο, μια τέτοια αυθαιρεσία, είμαστε για πνίξιμο, τουλάχιστον εμείς που αποτελέσαμε αυτό το 22%

Ανώνυμος είπε...

Εσεις του 22% μη μιλατε και πολυ γιατι υπαρχει και το υπολοιπο 78% που ανησυχει

Ανώνυμος είπε...

Ωωωω! Πόσο κατατοπιστικό είναι το άρθρο σου αιχμηρό σταλίκι??? Δεν το είχα προσέξει...Κι όμως είναι πολλά που θα πει ακόμα το 78%. Υπομονή. 4 1/2 μήνες ακόμα, έχουν να ειπωθούν πολλά...
η βίτσα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...