Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Τι σας λέγαμε? Σαλμάς game over...

Στις 15 Οκτωβρίου, σχεδόν ένα μήνα πριν τις Δημοτικές Εκλογές, δημοσιεύσαμε (σε αναδημοσίευση από το ΠΑΡΟΝ) αυτό το κείμενο. Μάλιστα σας λέγαμε θυμάστε την ανάρτηση αυτή αφού ενώ από στο κείμενο φαινόταν ότι ο ρόλος του κ. Σαλμά θα αναβαθμίζονταν, εμείς είχαμε άλλες πληροφορίες (από το ...κόμμα) και σας λέγαμε (δείτε το σχόλιο) ότι σε λίγο καιρό θα ...τα ξαναλέγαμε γι αυτό το θέμα...
Οι πληροφορίες μας έλεγαν ότι το μόνο που δεν σκέφτονταν στη ΝΔ την εποχή εκείνη ήταν αναβάθμιση του Μάριου. Αυτό οφειλόταν στο ρόλο που επέλεξε να παίξει ο Βουλευτής στις Δημοτικές Εκλογές κόντρα στις επίσημες επιλογές του κόμματος (τόσο στο Μεσολόγγι όσο και στη Ναύπακτο).

Μάλιστα οι πληροφορίες μας ήταν συγκεκριμένες και έλεγαν πως αν η ΝΔ έχανε αυτούς τους δύο "σίγουρους" Δήμους, τη νύφη θα την πλήρωνε ο βουλευτής. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες μας, κορυφαίο στέλεχος (που ...δεν ήξερε ποιος κάνει κουμάντο στην Αιτωλοακαρνανία) του είχε περάσει αυτό το μήνυμα..
Φαίνεται λοιπόν πως οι πληροφορίες μας ήταν σωστές αφού ακούγεται ότι όχι μόνο δεν αναβαθμίζεται ο Βουλευτής μας αλλά χάνει και τη θέση του (Τομεάρχης Υγείας) στην επόμενη "σκιώδη" κυβέρνηση της ΝΔ. Το λάθος του Νοέμβρη φαίνεται εκτός από αψυχολόγητο ήταν και μοιραίο...

Φαίνεται όμως από την άλλη ότι τελικά το κόμμα "των άξιων και των αξιών" που θέλει ο Αντώνης, μόνο έτσι χτίζεται...Και είναι σίγουρα στη σωστή κατεύθυνση.
Δείτε ΕΔΩ τις πληροφορίες όπως μεταδίδονται από το skai.gr για τους νέους Τομεάρχες (παρεμπιπτόντως "παίζει" ο Καραγκούνης).


ΥΓ: και αυτή την ανάρτηση να τη θυμάστε...Εις το επανειδείν...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ....
ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΠΟΤΕ ΞΥΠΝΑΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ....

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ . Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΝΗΡΓΗΣΕ ΣΤΙΣ ΔΗΜ. ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...