Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Λάβαμε και δημοσιεύουμε...

Αγαπητό ΣΤΑΛΙΚΙ,

Κάθισα σήμερα και σταχυολόγησα ορισμένες αναρτήσεις του αμερόληπτου blog NTAPIA News και είπα να σου τις στείλω μαζί με τα δικά μου επίσης "αμερόληπτα" σχόλια.
Καταρχήν, γνωρίζουμε όλοι ότι η Ντάπια κινείται στο χώρο των ψηφοφόρων του Μουρκούση, όπως και 'συ κινείσαι στο χώρο των ψηφοφόρων του Πρεβεζάνου (φαντάζομαι δεν διαφωνείς?) .
Η "αμερόληπτη" στάση του πιο πάνω blog απέναντι στην υποψηφιότητα του Πρεβεζάνου είναι λίγο- πολύ γνωστή σε όσους ασχολούνται. Ίσως όμως δεν έχει αναδειχθεί η στάση του blog σε άλλες προσωπικότητες του χώρου της κεντροδεξιάς. Δεν θέλω να μακρηγορήσω και προχωρώ στα στοιχεία μου.
Τη Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010 η ντάπια δημοσιέυει ανάρτηση με τίτλο "ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ" στην οποία επιτίθεται στον κ. Κοντό: "...ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ (ΤΕΓΑΣ-ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ-ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΣ-ΛΙΒΑΝΟΣ-ΚΟΝΤΟΣ ΠΑΝΟΣ) ΠΟΥ ΗΤΑΝ ??? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ  ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ .ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ!!!!!"
Το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010 η επίθεση γίνεται λίγο πιο σκληρή. Ανάρτηση με τίτλο "ΚΟΝΤΟΣ-ΜΑΚΡΥΣ και ο χρονος…" αναφέρει: "Αυτό θα πεί σήριαλ-Λάμψη και όχι μόνο. Τελικά ούτε ο Φώσκολος δεν θα έγρφε τέτοιο έργο με τίτλο ΚΟΝΤΟΣ ή ΤΙΠΟΤΑ που είναι μονόπρακτο και την Ν.Δ. να διαθέτει το σκηνικό με θεατές όλους τους νεοδημοκράτες του Μεσολογγίου και των περιχώρων (εκτός Μουρκουσικών που έστησαν δικό τους έργο). Προσοχή μήπως ο Κοντός συγνώμη ο Φώσκολος εστιάζει να τελειώσει το έργο κάπου προς τον Νοέμβριο και τότε χαιρέτα μας τον Πλάτανο….συγνώμη την Ν.Δ."
Κι αν σας φαίνονται "τρε σικ" οι μέχρι τώρα αναφορές, τότε ετοιμαστείτε.
Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010. Αναδημοσίευση (που σημαίνει υιοθέτιση) από aitolia news: "Φήμες αναφέρουν ότι ο Παναγιωτάκης ο Κοντός κατά κόσμον "Μαλλί της Γριάς", είναι δυνατόν να χριστεί υποψήφιος από την Δεξιά. Εμείς έχουμε να παρατηρήσουμε ότι: Αν ο Παναγιωτάκης ανεβεί σε μπαλκόνι ο "κώλος" του θα εκτεθεί πάρα πολύ, καθότι τα της πολιτείας του δεν είναι γνωστά ευρέως. Η πλακίτσα θα είναι απείρως μεγαλύτερη από αυτή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, όταν στην "Ζούγκλα" παλαιότερα τον "περιέφερε" καβάλα στην μαϊμού… "
Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2010, ανάρτηση με τίτλο "ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΗΜΕΡΑ" αναφέρει: "... περιμένουμε όλοι ο πολίτες του νέου δήμου την απόφαση του μεγάλου σε όλα του βιβλιοπώλη. Όλοι περιμένουμε να καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός που έχει σε όλους σχεδόν τους χώρους γιατί ο δανοούμενος μεγαλέμπορας θέλει να εισχωρήσει σε όλους τους πολιτικους χώρους για να κερδίσει η ΝΔ τις εκλογές. Από την κάθοδο ή όχι του βλιοπώλη θα εξαρτηθεί η κάθοδος του ιατρού Γιάννη καθώς και  του αεροπόρου Γιώργου..........οι υπόλοιποι έχουν καθαρίσει το πιάτο τους. Εσείς τι λέτε????????"
Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2010, ανάρτηση με τίτλο "ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ" αναφέρει: "Πολλά πουλάκια λένε ότι τους τηλεφώνισε ο μεγάλος καθηγητης (βιβλιοπώλης) ο κατά κόσμο "μαλί της γριας ή λασποτήρας" και τους υπέδειξε να ενταχθούν σε συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο. Η ΝΔ και μερικοί πρωην "μεγάλοι" κατά τον κόσμο έχασαν κάθε ίχνος αξιοπρέπειας και χρησημοποιούν κάθε μέσο για να στηρίξουν τον χρισμένο της, ακόμη και τον Λιανό επιστράτευσαν για να παρουσιάσουν κάποια ονόματα. Κρίμα πάντως που ένα κόμα με ιστορία έχει πέσει στα νύχια μερικών και σέρνεται από δήθεν κοματικούς"
Και τώρα τα δικά μου σχόλια :
Καταρχήν γνωρίζω τον κ. Κοντό και την προσφορά του στη γύρω περιοχή. Και προφανώς θλίβομαι που κάποιοι σκέφτονται με αυτό τον τρόπο.
Φαντάζεσαι προφανώς σταλίκι μου ποια θα ήταν η αντιμετώπιση του κ. Κοντού από το εν λόγω blog αν ο καθηγητής είχε εκδηλώσει τη στήριξή του  προς τον Μουρκούση. Όμως δυστυχώς, ο "κουρασμένος", που "περίμενε το κόμμα να του πάει ψήφους" και έπρεπε "να μην ασχοληθεί", ο "σεναριογράφος σήριαλ", ο "κατά κόσμον μαλλί της γριάς", ο "Παναγιωτάκης" που "θα εκτεθεί ο κώλος του" αφού "τα της πολιτείας του δεν είναι ευρέως γνωστά" (μήπως εμπεριέχεται και απειλή εδώ? λέω μήπως?), ο "διανοούμενος μεγαλέμπορας βιβλίων" ή "βιβλιοπώλης", τόλμησε να πάρει τηλέφωνο κάποιους φίλους του και να τους υποδείξει ποιον υποψήφιο στηρίζει. Και επειδή ο υποψήφιος ήταν ο Πρεβεζάνος, αυτός ο "λασποτήρας", "έχασε κάθε ίχνος αξιοπρέπειάς του". Άσε που "...θέλει να εισχωρήσει σε όλους τους πολιτικους χώρους για να κερδίσει η ΝΔ τις εκλογές".
Ερωτώ: ο κ. Μουρκούσης συμφωνεί με τον πόλεμο λάσπης στον οποίο έχει επιδωθεί το συγκεκριμένο blog?
Όταν κάποιες υπερκομματικές προσωπικότητες έχουν άποψη και ερωτούνται να την πουν πρέπει να σωπαίνουν?
Και σε τελική θεωρεί ότι ένα κόμμα που δίνει χρίσμα δεν πρέπει να υποστηρίζει την επιλογή του?
Εϊναι έγκλημα κ. Μουρκούση να κερδίσει η ΝΔ τις εκλογές στο Δήμο?
Το κρίμα σταλίκι μου δεν είναι που το κόμμα της ΝΔ με τη μεγάλη ιστορία "έπεσε στα νύχια μερικών και σέρνεται από δήθεν κομματικούς" (κοίτα ποιοι μιλούν για κομμματικούς και δήθεν κομματικούς!!!) αλλά ότι ορισμένοι δεν καταλαβαίνουν πως τα ψέματα τελείωσαν. Ο κόσμος αυτή τη φορά και ξέρει και θα δώσει την απάντησή του.
ΚΚ

Σχόλιο από Σταλίκι:
Τα είπες όλα... Συμφωνούμε με τη λογική σου.

10 σχόλια:

Δεξιός Αιτωλικιώτης είπε...

Οι κομματικοί φίλε μου διάλεξαν αντιπρόσωπο καιρό τώρα. Η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές αυτές, και θα τις κερδίσει με το Νικο Μουρκούση και τους ανθρώπους που έκριναν ότι η ΝΔ εκπροσωπείται από αυτόν, και όχι από τον άνθρωπο που 15 μέρες πριν το τέλος, δεν διάλεξε να παραιτηθεί ώς όφειλε όπως έκαναν οι αντίπαλοί του όταν είδαν ότι η δημιουργία ψηφοδελτίου είναι αδύνατη γι' αυτούς που τεμπελιάζουν.
Για πες μας φίλε μου, εσύ και το σταλίκι, ο χρισμένος της ΝΔ, έχει κανέναν άλλο εκτός των 11 που ανακοίνωσε(και προφανώς ηθελημένα δήλωσε σμήναρχους και πτέραρχους, ανθρώπους που είναι αγρότες, αλλιώς δεν μπορώ να καταλάβω τι εγινε, και χωρίς να υποτιμώ τους αγρότες) και μιας ομάδας από την Γουριά?
Μπορείς να μας πεις γιατί εγωιστικά κρατάει όμηρο έστω και αυτό τον κόσμο, και δεν αποχωρεί ή δεν ενώνεται με τον κ. Μουρκούση?

Να σου πώ την αλήθεια την τελευταία ερώτηση θα την έκανα και στον κύριο Μουρκούση, μιας και δεν είναι θεμα προσώπων αλλά ενότητας, αλλά αυτό δεν μπορείς να το προτείνεις σε έναν άνθρωπο που έχει έτοιμο το συνδυασμό του ε?

Σταλίκι είπε...

Από το σχόλιό σου φαίνεται ότι είσαι ενημερωμένος τόσο για το αν έγιναν προσπάθειες για ενότητα και από ποιον, όσο και για το αν ο Πρεβεζάνος σχημάτισε (ή σχηματίζει) αξιόμαχο συνδυασμό. Πρόσεξε όμως όταν αποκαλυφθεί η αλήθεια, γιατί αυτό θα γίνει κάποια στιγμή, μην πέσεις από τα σύννεφα...

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 3:53, ΚΑΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ...ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΕ?
ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ? Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ Ο ΣΑΛΜΑΣ? ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ ΣΕ ΓΡΑΜΜΗ ΕΚΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ? Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΛΜΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ "ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ" ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ? ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ. ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ. ΕΒΓΑ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΠΡΕΒΕΖΑΝΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΥΡΚΟΥΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ. ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΛΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΠΡΩΞΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΑΝ Ο ΣΑΛΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΑΦΟΥ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ.

Δεξιός Αιτωλικίωτης είπε...

Νομίζω φίλοι μου ότι η λογικά σας έχει ένα πρόβλημα.
δεν υποκινειται κανείς και από κανέναν. όλοι ή τουλάχιστον αυτοί που εγώ γνωρίζω, όπως έχω ξαναγράψει εδώ, κινήθηκαν προς τον κύριο Μουρκούση επειδή τον πίστεψαν και τον πιστεύουν και επειδή ήταν η μόνη λύση την εποχή εκείνη που έπρεπε να ξεκινήσει ο αγώνας για τις εκλογές. Αυτό έπρεπε να το δει και το κόμμα που παρακουσε τις οδηγίες των τοπικών(αιτωλικου και οινιαδων, του Μεσολογγίου δεν ξέρω τι πρότεινε) μπροστά από ποιο παρασκήνιο δεν ξέρω, και έδωσε το χρίσμα σε εναν άνθρωπο ανετοιμο το λιγότερο.
Δεν έδωσε την εντολή κανένας Σαλμας, Σταματης που και αυτός ξέρετε ποιον στηρίζει, η οποιοσδήποτε άλλος. Η καρδιά τους και η λογική τους/μας έστειλε εκεί.
Σταλικι, όντως γνωρίζω κάποια πράγματα ώστε να κρίνω ότι η μόνη λύση είναι η παραίτηση του πτεραρχου και η πανηγυρική εκλογή του Μουρκούση. Έγκαιρα όμως. Ούτε την τελευταία μέρα, ούτε κατεβαίνοντας μόνο για την συμμετοχή.
Εγώ ακούω ότι πλέον συνεχίζει μόνο για την τιμή των όπλων. ΕΣΥ;

Σταλίκι είπε...

5:12, εγώ πάλι ακούω ότι ο Πρεβεζάνος περνάει στο δεύτερο γύρο και παίρνει το δήμο. Και δεν το λέω για πλάκα. Κάπου στηρίζομαι κι εγώ. Όσον αφορά τις τοπικές, η τοπική των Οινιάδων στηρίζει με ανακοίνωσή της Πρεβεζάνο και αναμένεται το ίδιο να κάνει και του Αιτωλικού. Αυτοί δεν παίρνουν βλέπεις γραμμή ούτε από το Σαλμά ούτε από το Σταμάτη.
Όσο γι αυτήν του Μεσολογγίου, ο πρόεδρός της ...κατηγορείται ότι στηρίζει ανοιχτά τον Πρεβεζάνο, λες και θα έπρεπε να κάνει κάτι άλλο...
Μοναδική ομαδική υποστήριξη Μουρκούση έχει εκδηλωθεί μόνο από την ομάδα Μουρκογιάννη, που όμως κι αυτή η απόφαση καταργήθηκε στην πράξη, αφού πολλοί μπήκαν στην ομάδα Πρεβεζάνου τελικά, ή μήπως δεν το ξέρεις?
Αν η καρδιά σου και η λογική σου εσένα σου λέει να στηρίξεις έναν άνθρωπο που έφερε τον Αναγνωστόπουλο στο δήμο και τον στήριξε και 4 χρόνια (ίσως δεν ξέρεις τι καταστροφή ήταν αυτό για το Μεσολόγγι) τότε καλά κάνεις...
Δεν μας είπες όμως αν υιοθετείς και τη λογική της Ντάπιας που βρίζει όποιον νά'ναι και ειδικότερα τον κ.Κοντό.
Κατά τα άλλα, όλες οι απόψεις είναι σεβαστές.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητό Σταλίκι,διαβάζοντας το σχετικό κείμενο και τα σχόλια των αναγνωστών σας θα μου επιτρέψετε να σχολιάσω από την πλευρά μου τους δύο υποψήφιους Μουρκούση και Πρεβεζάνο.
ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ:Άνθωπος όλων των καταστάσεων:ξεκίνησε από Αριστερά,στη συνέχεια φίλα προσκείμενος στο ΠΑΣΟΚ ,κολητάρι με τον Αναγνωστόπουλο ,Δημοτικός Σύμβουλος με τον κ. Ρεπάσο,έκανε αίτηση για μέλος του ΠΑΣΟΚ ( είπε συγκεκριμένα αιτιολογώντας τον
λόγο : "Είπατε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει στελέχη για να προτείνουν για Δήμαρχο.Θέλω λοιπόν και εγώ να γίνω μέλος"αλλά απερρίφθη διότι συνέτρεχαν κάποιοι λόγοι.Στη συνέχεια υποψήφιος ανεξάρτητος δήμαρχος με ποσοστό 5 % περίπου,ατη συνέχεια Νομαρχιακός Σύμβουλος με τον Σταμάτη Δήμαρχος ,.Με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κατείχε αμοιβόμενες θέσεις.Στις προηγούμενε;ς εκλογές ΠΟΛΕΜΗΣΕ τον υποψήφιο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΣΤΗΡΙΞΕ τον Αναγνωστόπουλο,παραιτήθηκε από Δημοτικός Σύμβουλος σκόπιμα για να μη φαίνεται η στήριξή του στο κολητάρι του.Σήμερα επιζητεί και πάλι την ψήφο.
ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΣ:Πάντοτε στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας ,Έντιμος και Ηθικός ως Δήμαρχος έδωσε τις μάχες ως αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης υποστηρικτής των Δικαιωμάτων του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου. Τον πολεμούν Αγρινιώτης Βουλευτής (ο οποίος στις επόμενες εκλογές θα μείνει στον ...πάγκο)και άλλα συμφέροντα διότι υποστηρίζει τα συμφέροντα της περιοχής.
Τον Γιάννη Ψαράκη του ΠΑΣΟΚ (έντιμο και ηθικό στέλεχος)τον έφαγαν Αγρινιώτες Βουλευτές και κάποια κοματόσκυλα του Αγρινίου οι οποίοι υποστηρίζουν τον Αναγνωστόπουλο ,ο οποίος υποβάθμισε την Ιερή Πόλη όσο δεν πάει.
ΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΟΥΡΚΟΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ συμπεράσματά τους.
ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΑΛΛΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΚΡΙΝΩ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΛΛΩΝ. ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΛΙΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ,ΠΑΝΤΑ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΝΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΟΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Να μας πει ο Δεξιός Αιτωλικιώτης τι γνωρίζει για τους οικίσκους που κτίζονται στη Μπούζα για τσιγγάνους. Να ρωτήσει επίσης το Μουρκούση ποιος άνοιξε τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στο Μεσολόγγι το 1980-81 και ποιος πλήρωνε το ενοίκιο. Δεν μπορεί όλο και κάτι θα θυμάται ο υποψήφιος της δήμαρχος Δεξιάς πλέον.

Δεξιός Αιτωλικίωτης είπε...

Ο δεξιός αιτωλικίωτης δεν συνεχίζει τον διάλογο υπό αυτή τη βάση αφού ο διαχειριστής επιλέγει ποια σχόλια θα δημοσιεύσει και ποια όχι.
Εμπλέκεται ο κύριος Μουρκουσης με τον οικισμό που γίνεται στην μπουζα; Ως τι; Και σε τι;
Μήπως ψάχνετε λάσπη να ρίξετε και τα λέτε αυτά; Εκτός κι αν εμπλεκεστε προσωπικά και απλά λέτε τον πόνο σας. Γιατί και γω δεν θα ήθελα να γίνει τέτοιος οικισμός δίπλα μου, μα ίσως είναι καλύτερα να απομακρυνθούν από το Αιτωλικο και να συγκεντρωθούν όλοι μαζί εκεί.
Για τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ θα σε γελασω φιλε μου, αν τύχει και γνωρίζει κανείς εδώ, θα ρωτήσω.

Σταλίκι είπε...

Κατανοούμε τη δύσκολη θέση του Δεξιού Αιτωλικιώτη. Οταν υπάρχουν συγκεκριμένα ερωτήματα είναι λίγο δύσκολο να μην τα απαντήσεις και να αερολογείς.
Όσον αφορά στα σχόλια αναγνωστών, δημοσιεύονται ΟΛΑ και δεν αντιλαμβάνομαι το πνεύμα σας κ. 1:02. Εδώ είναι σταλίκι δεν είναι νταπια να λογοκρίνουμε...
"Κόβονται" μόνο τα σχόλια που περιέχουν προσωπικούς αστήρικτους υβριστικούς χαρακτηρισμούς.
Όσον αφορά για τις πληροφορίες των σχολίων, εννοείται ότι δεν μπορούμε να τις τσεκάρουμε. Αν όμως δεν περιέχουν ύβρη δημοσιεύονται.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...