Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Αυτή την ανάρτηση να τη θυμάστε....

(από το ΠΑΡΟΝ)

Η επικοινωνιακή πολιτική του Τομεάρχη Υγείας ...έχει ουσία

Στην πεντάδα των υψηλόβαθμων στελεχών της Ρηγίλλης έχει μπει πλέον ο πρώην Υφυπουργός Μάριος Σαλμάς ο οποίος καθημερινά εκμεταλλεύεται την ιδιότητα του Τομεάρχη Υγείας προς κομματικό αλλά και ίδιον όφελος! Η δουλειά που καταβάλλει ο Τομεάρχης Υγείας αρχίζει να φαίνεται και η αντιπολιτευτική του τακτική να αναγνωρίζεται τόσο από τον πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά αλλά περισσότερο από τα Μ.Μ.Ε. που πλέον αναζητούν σχεδόν καθημερινά στα τηλέφωνα τον Μάριο.
Ο Μάριος έχει σχεδόν καθημερινά ένα θέμα που «πουλάει» στα media και σχετίζεται με καταγγελίες και κακοδιαχείριση στον ευαίσθητο χώρο της υγείας! Η επικοινωνιακή πολιτική του Τομεάρχη έχει ουσία για αυτό εξάλλου βλέπουμε καθημερινά σχεδόν το τελευταίο διάστημα τον κ. Σαλμά να κάνει δηλώσεις σε κεντρικούς τηλεοπτικούς σταθμούς μέσα από το πολιτικό του γραφείο και όχι να τρέχει σαν μαϊντανός στα κανάλια! Ο Μάριος χαίρει της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης του προέδρου κ. Αντώνη Σαμαρά ο οποίος τον εντάσσει στην πεντάδα των βασικών του συνεργατών του σύμφωνα και με Αθηναϊκή δημοσιεύματα! Χθες στα εγκαίνια του Ογκολογικού Νοσοκομείου Παίδων τον πρόεδρο της Ν.Δ. εκπροσωπούσε ο κ. Μ. Σαλμας ο οποίο συνόδευε και τη σύζυγο του προέδρου κ. Γεωργία Σαμαρά ενώ σε όλα τα Αθηναϊκά κανάλια έπαιξαν δηλώσεις του πρώην Υφυπουργού!

Σχόλιο από Σταλίκι:
Είπαμε, έτσι? Να τη θυμάστε αυτή την ανάρτηση...  Αλλά και να την ξεχάσετε θα σας τη θυμίσουμε εμείς. Σύντομα...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ σαλμάς μάριος.Α ΡΕ ΚΕΡΚΕΤ... ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΝ μαριο ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η Ν.Δ. ΣΤΟ ΝΟΜΟ.ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΟΝ μαριο ΚΑΝΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. ΣΑΛΜΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΗΓΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΨΗΦΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ κ. ΜΟΥΡΚΟΥΣΗ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...