Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Καθαρίζει ο Νίκος Σπανός και αντεπιτίθεται...

(από την Αιχμή)

Από μία ακόμη δικαστική διαμάχη βγήκε αλώβητος ο πρώην πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης Αλυκών Τουρλίδας Νίκος Σπανός, και αυτό γιατί, όπως μας δήλωσε χτες, «δεν υπάρχουν όσο και αν προσπαθούν στοιχεία που να στοιχειοθετούν κατηγορία».
Ο κ. Σπανός πιστεύει πως η υπάρχουσα δημοτική αρχή προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον κόσμο της πόλης υποστηρίζοντας ότι βρίσκεται μ’ αυτόν δικαστήρια. Όταν αυτά τελειώνουν δεν ενημερώνει τους δημότες για το αποτέλεσμα.
Ο πρώην πρόεδρος των Αλυκών γνωρίζει στους δημότες ότι εκσυγχρόνισε τις αλυκές Τουρλίδας εξασφαλίζοντας και τις δόσεις του δανείου με την πώληση του αλατιού στην εταιρεία Καλαμαράκης Α.Ε.. Επίσης ερωτά και περιμένει δημόσια απάντηση, αν το χρέος προς το ΙΚΑ υπερβαίνει της 350.000 € σήμερα, όταν επί θητείας του αφού τακτοποίησε τα χρέη της προηγούμενης διοίκησης, πήρε καθαρή ασφαλιστική ενημερότητα για το δάνειο από το παρακαταθηκών και δανείων και έμειναν οφειλές τον τελευταίο χρόνο της θητείας του ύψους περίπου 20.000 €.
«Η επιχείρηση είχε συνέχεια και αντί να τακτοποιηθεί το μικρό χρέος, με διακανονισμούς από πολλούς ευνοϊκούς νόμους που βγήκαν, αυτό διογκώθηκε», μας δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...