Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Ρίξτε και καμιά γέφυρα γιατί ...πνιγήκαμε!

Όπως φαίνεται το ρίγμα μεταξύ του Αιτωλικού και του Μεσολογγίου διευρύνεται! Κάθε μέρα πλέον, αν διαβάζετε τα γνωστά Αιτωλικιώτικα ιστολόγια, φαίνεται πως η αντιπαράθεση συνεχίζεται και αυξάνεται η έντασή της.
Οι Αιτωλικιώτες δεν μπορούν να χωνέψουν με τίποτε δύο πράγματα: πρώτον το όνομα του νέου Δήμου και δεύτερον το ότι δεν έχουν Αιτωλικιώτη Αντιδήμαρχο στη Δημοτική Ενότητά τους.
Και στα δύο ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.
Η κατάσταση που μεθοδεύτηκε (μιλάμε για το κρέμασμα της ταμπέλας στο Δημαρχείο Αιτωλικού και τις δικαιολογίες που ακολούθησαν) μόνο ένταση θα μπορούσε να δημιουργήσει. Από την άλλη, ο ορισμός από το Δήμαρχο κ. Κατσούλη της Αντιδημάρχου δεν έγινε με κριτήριο το ότι οι ίδιοι οι κάτοικοι θα ήθελαν Αιτωλικιώτη στο κτίριο της πλατείας τους και το ότι η λογική έλεγε ότι ο Αντιδήμαρχος της ενότητας θα πρέπει να προέρχεται από τους εκεί υποψήφιους. Και εκεί αρχίζουν τα άλλα σενάρια που μπλέκουν μέχρι και τον τέως Νομάρχη κ. Σώκο.
Διαβάστε ΕΔΩ την τελευταία ανάρτηση σχετικά με το όνομα του Δήμου από το ιστολόγιο "Μη ενεργοί πολίτες" και ΕΔΩ ανάρτηση που αφορά στις προεκλογικές συμφωνίες σύμφωνα πάντα με το ίδιο ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...