Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Θα θελα να 'ξερα...

Θα θελα να 'ξερα αλήθεια με τι μούτρα θα έρθουν ξανά οι υποψήφιοι Βουλευτές της ΝΔ να ξαναζητήσουν την ψήφο μας και ποια θα είναι η δικαιολογία τους αφού δεν στήριξαν την επιλογή του ίδιου του κόμματός τους...
Θα θελα να 'ξερα, οι τόσοι "κομματικοί" της ΝΔ που δεν ξέρουν αν έχει ή όχι χερούλι η πόρτα στο Εκλογικό Κέντρο του Πρεβεζάνου, κοιμούνται ήσυχοι το βράδυ?
Αυτά για αρχή. Σταματάω γιατί είναι πολύ φρέσκο και πονάει ακόμη... Μην πω και τίποτε βαρύ...

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι κομματικοι θα σου απαντησουμε πολυ απλα οτι οι τοπικες οταν ερωτηθησαν απαντησαν λιβανο η μουρκουση. ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ. ρωτα να το μαθεις αν δεν το ξερεις. Δημοσιευσε και τις αποφασεις.
Οι κομματικοι λοιπον πηγαμε εκει που αποφασισαμε. Οχι εκει που αποφασισε καποιος ποιος ξερει πως και γιατι χαντακωνοντας τον τοπο και τη δεξια.
Οταν μας πηραν τη νικη μεσα απο τα χερια με μεθοδους που γνωριζεις καλυτερα, τι καναμε οι κομματικοι; Στηριξαμε ως οφειλαμε τον δεξιο εναπομειναντα. Εμπρακτα και ανοιχτα.
Η ερωτηση μου. Αν ο εκλεκτος της νδ εδινε πισω το χρισμα ως οφειλε αφου το πηρε στο τελος και τελευταιος, με αξιοπρεπεια και μαγκια, δεν θα ειχαμε τωρα δεξιο δημαρχο;; Αλλα επρεπε να κατεβει, δεν γινοταν να βγει ο μουρκουσης δημαρχος! Ντροπη!
Οριστε λοιπον, δεν βγηκε. Ευχαριστημενοι;
Καληνυχτα σας...

Ανώνυμος είπε...

Αν είσασταν κομματικός (πολύ αμφιβάλλω με βάση την τοποθέτησή σας) τότε θα ξέρατε με ποια ακριβώς διαδικασία πήρε το χρίσμα ο Πρεβεζάνος, θα ξέρατε πόσες επιστολές έστειλε στη ΝΔ αλλά και ποιο ακριβώς ήταν το περιεχόμενό τους. Όπως θα ξέρατε και τις ενέγειες της άλλης πλευράς.
Eίναι προφανές λοιπόν ή ότι έχετε πλήρη άγνοια της πραγματικότητας (αποδεκτό) ή ότι ακόμη και σήμερα παραπληροφορείτε τον κόσμο για λόγους που μόνο εσείς γνωρίζετε (απαράδεκτο).
Ο πτέραρχος έκανε ότι περνούσε από το χέρι του ώστε να κατεβεί η παράταξη ενωμένη σε ένα ψηφοδέλτιο. Αυτή είναι η αλήθεια και μπορεί εύκολα να αποδειχθεί γιατί scripta manent...
ΚΚ

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ.
ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ "ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ" ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ.
Ή ΜΑΛΛΟΝ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΑΔΙΚΟΣ , ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΩ.
ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ.
ΘΑΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ.
ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΓΙΔΑ ΣΤΟ ΠΟΥΡΝΑΡΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΡΝΑΡΙ ΣΤΗ ΓΙΔΑ...
ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.
ΣΑΛΜΑΣ , ΓΙΑΝΝΑΚΑ , ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ , ΤΟΥΡΟΥΝΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕ "ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ" ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΜΑΥΡΟ , ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ.
ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΒΓΑΛΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΑΠ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΥΠΕΡΚΟΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΩΘΗΣΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ,ΑΥΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΑΝ ΟΙ ΕΞ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ,ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΥΠΟΜΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ Η ΕΚΛΟΓΗ ΚΑΤΣΟΥΛΗ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ..ΝΑ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΛΙΒΑΝΙΖΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΞΙΟ ΑΣ ΜΗΝ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΟΥΡΚΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗ Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΛΑΚΗΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε μου μαλλον δεν ειστε ενημερωμενος ουτε για τις συναντησεις του αγαπημενου σας, ουτε για το ψηφοδελτιο του και τον τροπο που συγκροτηθηκε, ουτε για τους μεσαζοντες που απετρεψαν δυστυχως την παραιτηση του.
Δεν πειραζει. Εμεις απο τη Δεξια δεν φαγαμε ποτε ουτε περιμενουμε να φαμε. Μαθαμε να δουλευουμε (χωρις να υπονοω κατι, για σας τουλαχιστον). Τον τοπο μας δεν αντεχουμε να βλεπουμε ετσι.
Τα λεμε ξανα σε 4 χρονια. Που ξερεις, μπορει τοτε να ειμαστε συνυποψηφιοι..
Να ξερεις κατι παντως. Οι επομενες εκλογες θα ειναι καλοκαιρι. Αν η Δεξια δεν εχει δωσει χρισμα τα Χριστουγεννα, παλι τα ιδια θα παθουμε. Να το θυμασαι. Αν υπαρχει Δεξια σε 4 χρονια, αν εχουμε δημοκρατια σε 4 χρονια, και αν υπαρχει Ελλαδα σε 4 χρονια.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη εννοεις οτι οσοι πηγαν στο μουρκουση δεν εινει κομματικοι της νδ; Αν ειναι ετσι αγαπητε, δεν υπαρχει δεξια ουτε στο αιτωλικο ουτε στο νεοχωρι αν κρινω απ την απηχηση των δυο υποψηφιων.
Καταλαβε ενα πραγμα.
Οι δεξιοι ερωτηθησαν και απαντησαν.
Το αμφισβητεις αυτο; Για να ξερουμε που βρισκομαστε. Και αν δεν το αμφισβητεις, μπορεις να μας εξηγησεις γιατι δεν εισακουσθησαν; Το υποτιθεμενο γκαλοπ μην το βαλεις στην κουβεντα σε παρακαλω.
Αν το αμφισβητεις δεν εχω να πω τιποτα αλλο.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ 10:04
ΟΝΟΜΑΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΠΑΝΟ , ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.
ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑΧΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ Ο ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΣ , ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΘΑΧΕ...

Ανώνυμος είπε...

Ρε παλιοξεφτίλες "κομματικοί" που μας στερήσατε 2 φορές τη νίκη, έχετε μούτρα και μιλάτε?
Είστε υπόλογοι στη συνείδηση του κόσμου που στηρίξατε 2 φορές (ναι ρε ξεφτίλες, 2 φορές) άτομο εκτός του χώρου μας, κι έχετε μούτρα και μιλάτε ακόμη?
Έπρεπε να παραιτηθεί ο Πρεβεζάνος που πήρε το χρίσμα επίσημα από το κόμμα μετά από μια διαδικασία που τη σεβάστηκε πλήρως και δεν έπρεπε να παραιτηθεί το άλλο το "αστέρι" που φάνηκε ότι στηρίζει (την Παρασκευή) αλλά τελικά σας έστειλε σαν αγέλη στον πρωην ΚΚΕ και νυν ΠΑΣΟΚ Κατσούλη?
Διαδίδατε χωρίς ντροπή ότι υπήρχαν συναντήσεις με Αναγνωστόπουλο και συναλλαγές κάτω από το τραπέζι ενώ ξέρατε ότι όλα ήταν ψέμα. Δεν έχετε συνηθίσει να έχετε απέναντί σας ΑΝΤΡΑ με παντελόνια και τον φοβηθήκατε! Πηγαίνετε τώρα να γλίψετε τον ...ήρωά σας και να του ζητήσετε τα πιθανά ανταλλάγματα!
Άντε να χαθείτε ρε νούμερα!
Είμαι περήφανος που ψήφισα Πρεβεζάνο και θα έχω να λέω στο παιδί μου ότι την εποχή του μνημονίου, την εποχή που πέφτανε κατοστάρικα για πλάκα, την εποχή της πιο ήσυχης αλλά άτιμης εκλογικής μάχης, εγώ τουλάχιστον ήμουν απέναντι από όλα αυτά!
Ραντεβού πάλι σε νέες Θερμοπύλες, Εφιάλτες της πόλης!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...