Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Με άνωθεν εντολή η αναχαίτηση του πτέραρχου - διαταγή εξετελέσθη επιτυχώς !!

(από ierapolis.blogspot.com)
Όποιος νομίζει ότι η επιτυχία του Πάνου Κατσούλη οφείλεται μόνο σε ενδοπασοκικούς παράγοντες, πλανάται πλάνην οικτρά. Ασφαλώς και τα γνωστά κέντρα εξουσίας (βουλευτές, πρώην δήμαρχος κλπ) έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην ενίσχυση του υποψηφίου που στην ουσία εκπροσώπησε έστω και άτυπα το κυβερνών κόμμα, απρόσμενη όμως βοήθεια ήρθε από εκεί που δεν το περίμενε. Άτομα που ανήκουν στο περιβάλλον της Ντόρας Μπακογιάννη και προαλείφονται να ενταχθούν στο νέο της κόμμα εντός των προσεχών ημερών, αλώνισαν σπίτι σπίτι τις τελευταίες ημέρες, με σκοπό να αναχαιτίσουν ψήφους δεξιών προς τον Γ. Πρεβεζάνο, ώστε να εμποδίσουν την εκλογή των εκπροσώπων της ΝΔ και να εισπράξει την ήττα ο Αντώνης Σαμαράς.
Προφανώς το φαινόμενο θα είχε πανελλήνια εμβέλεια και όχι μόνο τοπικά χαρακτηριστικά. Από τα αποτελέσματα των εκλογών μπορεί να συνάγει κανείς το συμπέρασμα ότι η ''προσπάθεια'' είχε επιτυχία αν κρίνουμε από την απώλεια μεγάλων δήμων και περιφερειών που κλασικά πρόσκεινται στη ΝΔ.
Αυτό βέβαια δεν μειώνει τα επικοινωνιακά λάθη της τελευταίας στιγμής που επέδρασαν αρνητικά στα αντανακλαστικά του κόσμου και τα οποία δεν μπόρεσαν, πάνω στον ενθουσιασμό τους για τη διαφαινόμενη συσπείρωση, να αποφύγουν οι συνεργάτες του Γ. Πρεβεζάνου, όπως η εμφάνιση του αντιδημάρχου Μαστραπά την Παρασκευή το βράδυ- όταν πήγαν να δηλώσουν στήριξη οι Μουρκούσης και Σαλμάς - να χειροκροτεί, στην είσοδο μάλιστα του εκλογικού του κέντρου , πλέοντας σε πελάγη νεοδημοκρατικής ευτυχίας.
Το χειρότερο μάλιστα όλων είναι ότι βιάστηκαν οι συνεργάτες του να δημοσιοποιήσουν στο διαδίκτυο και τα ΜΜΕ τις φωτογραφίες λες και επρόκειτο για μεγάλη επιτυχία η συμπόρευση της τελευταίας στιγμής ενός κατά γενική ομολογία αποτυχημένου αιρετού, συνυπεύθυνου για την κακοδιαχείριση Αναγνωστόπουλου. Τα λάθη όμως πληρώνονται.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

pes ta aderfe..!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...