Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Εκλογή προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου και επιτροπών Δήμου ΙΠ Μεσολογγίου

Κατά την πρώτη επίσημη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου ΙΠ Μεσολογγίου εκλέχθηκε πρόεδρος του Δ.Σ. ο  κ. Γιάννης Σπανός, όπως άλλωστε αναμενόταν αφού ήταν η πρόταση της πλειοψηφίας. Αντιπρόεδρος επιλέχτηκε ο Άγαθάγγελος Κότσαλος του συνδυασμού της μείζονος αντιπολίτευσης Πρεβεζάνου και γραμματέας ο Νίκος Γρίβας από την πλειοψηφία. Σύμφωνα με το νόμο ο γραμματέας επιλέγεται από την ελάσσονα αντιπολίτευση αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν αποδέχθηκε κανείς τη συγκεκριμένη θέση.
Όσον αφορά στις επιτροπές του Δήμου:
Στην οικονομική επιτροπή εκλέχτηκαν οι Κουφός Σπύρος, Καλτσούλας Κώστας, Κοταντάκης Δημήτρης, Καραδήμας Δημήτρης, Κυτάγιας Βασίλης, Βασιλείου Σπύρος, Παπανικολάου Χρήστος και Λιαπίκος Δημήτρης.
Στην επιτροπή ποιότητας ζωής εκλέχτηκαν οι Καβάγιας Αριστείδης (προορίζεται για πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου και φαίνεται ότι επιτέλους ο πολιτισμός θα ξαναγίνει σημείο αιχμής μετά από πολλά χρόνια...), Κασσαβέτης Γιώργος, Μαστρανδρέου Γιάννης, Κολοζάκης Πάνος, Πουλής Κώστας, Κουτσοθόδωρος Κώστας, Φλώρος Δημήτρης και Τσοκάντας Δημήτρης.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους εκλεγμένους.

(Χρησιμοποιήθηκαν πληροφορίες από το ιστολόγιο Σάλτσινο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...