Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Ξεκίνημα για την ΑΕΜ

Με όνειρα και φιλοδοξίες αρχίζει αύριο η προετοιμασία της ΑΕΜ, καθώς στις 18:15 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των Κανονιέρηδων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, στο Δημοτικό Στάδιο. Στην αυριανή πρώτη οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από εργομετρικά τεστ και από την επομένη θα μπουν σε ρυθμούς προπόνησης. Ο καθιερωμένος αγιασμός θα πραγματοποιηθεί τέλη της εβδομάδας, παρουσία και της διοίκησης.
Στις τάξεις της ομάδας επικρατεί αισιοδοξία καθώς οι στόχοι που έχουν θέσει είναι υψηλοί, κάτι που έχει να συμβεί στο Μεσολόγγι πάρα πολλά χρόνια.
Με απόλυτη ετοιμότητα βλέπουν μπροστά. Όλοι μαζί, διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές μαζί με τον μπλε λαό, ξεκινάνε με στόχο τους τίτλους και την άνοδο.
Παράλληλα, οριστικοποιήθηκαν και τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας που θα διεξαχθούν και τα οποία θα ανακοινωθούν επίσημα σε λίγες μέρες.
Στα μεταγραφικά δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη, ωστόσο διοίκηση και τεχνική ηγεσία εκφράζουν την πεποίθηση ότι η ομάδα θα ενισχυθεί με κάποιους παίκτες ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...