Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Λάβαμε και δημοσιεύουμε: Δεν ξεκινήσαμε καλά...

Χθες το βράδυ, πραγματοποιήθηκε μια πολύ ποιοτική εκδήλωση στο θέατρο του λιμανιού στο Μεσολόγγι. Ο μουσικοχορευτικός Όμιλος του Πανεπιστημίου Κύπρου, παρουσίασε τραγούδια και χορούς της Κύπρου. Το πρόγραμμα άνοιξε με μοντέρνους χορούς και τραγούδια και έκλεισε με παραδοσιακό πρόγραμμα.
Η παρουσία της Κυπριακής αποστολής στην πατρίδα μας, προφανώς με παρέμβαση του πρώην ΓΓ του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Παναγιώτη Κοντού που ήρθε στο Μεσολόγγι ειδικά για την εκδήλωση, ήταν άκρως συγκινητική και τιμητική. Όμως υποτιμήθηκε από τους Υπεύθυνους του Δήμου μας.
Εκτός από την απλή αναφορά της στο πρόγραμμα των "Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Καλοκαίρι 2011" δεν υπήρξε η κατάλληλη διαφήμιση. Αποτέλεσμα τα μόλις 100 άτομα που την παρακολούθησαν, μεταξύ των οποίων ο κ. Γ. Κοκοσούλας, η κ. Ρ. Φλώρου, ο κ. Χ. Σιάσος, ο κ. Αθ. Σπυρόπουλος και ο Πρόεδρος ΤΚ Γουριάς κ. Γ. Παπαδόπουλος. Ο Δήμος εκπροσωπήθηκε από τον Δήμαρχο κ Κατσούλη, τους Αντιδημάρχους κ.κ. Κοταντάκη (που μάλλον κλήθηκε τηλεφωνικά την τελευταία στιγμή) και Καρατσόλη και τον Υπεύθυνο για τα πολιτιστικά κ. Καβάγια.
Ο τελευταίος μας εκπλήσσει συνεχώς αρνητικά, αφού πέρα από την αποτυχία της προβολής της χθεσινής εκδήλωσης, έδειξε να μην ξέρει ποια εκδήλωση ακολουθούσε στη συνέχεια του προγράμματος, ρωτώντας μάλιστα τον κόσμο αν είναι ο "Πλούτος" του Αριστοφάνη... Θυμηθήκαμε παρόμοιο περιστατικό στην συναυλία της κ. Φαραντούρη στην αίθουσα εκδηλώσεων της Νομαρχίας. Φαίνεται ότι ο κ. Καβάγιας έχει ένα ιδιαίτερο τρόπο να παρουσιάζει τις εκδηλώσεις....
Είμαι σίγουρος ότι οι επόμενες εκδηλώσεις θα έχουν καλύτερη διαφήμιση. Άλλωστε είναι γνωστή η ...συμπάθεια του Δήμου προς κάποιους συλλόγους της περιοχής και δεν είναι δυνατόν να μην τους διαφημίσει... Να στενοχωρήσει κοτζάμ "πελατεία"; Θα δείτε λοιπόν και ιδιαίτερες αφίσες να υπάρχουν (χορηγία του Δήμου φυσικά...) και δελτία τύπου να βγαίνουν και φυσικά θα "πέσουν" και πολλά τηλέφωνα... Φυσικά και δεν το κατακρίνουμε εκ των προτέρων, ίσα ίσα που αυτό έπρεπε να γίνει και με τη χθεσινή εκδήλωση, αλλά απλά σημειώνουμε δείγματα νοοτροπίας της "αλλαγής πορείας" στην οποία πορευόμαστε...
Όσο για τη χθεσινή εκδήλωση, δυστυχώς φαίνεται ότι για το Δήμο μας, η Κύπρος έπεφτε λίγο ...μακρυά...
Για την ιστορία, πληροφορίες για το μουσικοχορευτικό όμιλο μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του ομίλου: www.danceclubucy.com


ΚΚ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Και την Τετάρτη έχουμε μία ακόμη θεατρική παράσταση.... μάλλον τον Πλούτο, τον Πλούτο εε;" ρώτησε απορημένα το κοινό ο πολιτιστικών και έμειναν όλοι κάγκελο. Εδώ έδωσε στη Φαραντούρη χαιρετισμούς για τον άντρα της και στη Φόνισσα μας ενημέρωσε ότι ο Παπαδιαμάντης πέθανε πριν λίγο καιρό!
ΣΤΑΛΙΚΙ ένα πουλάκι τιτίβισε ότι στις Οινιάδες οι προσκλήσεις ήταν περισσότερες από τα εισιτήρια που κόπηκαν. Γι' αυτό και κάποιοι νεόκοποι τσαμπατζήδες που δεν ήξεραν που πέφτει τα αρχαίο θέατρο κάνουν βαθυστόχαστες αναλύσεις.

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος βαρέθηκε το ... "μαλί της γριάς" ...
Ξεκολείστε από τον γραφικό "όπου γάμος και χαρά ...ο κυρ παναγιωτάκης πρώτος"...
Ξεθώριασε πλέον η ... μπογιά του, ώρα για σύνταξη ....
Αρκετά γελάσαμε με τον περιφερόμενο μοναχικό θίασο....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...