Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Ευχαριστίες Μεσολογγίου προς Ναύπακτο...

ΠΡΟΣ : κ.Παντελή Πατούχα,
Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπάκτου

Στην 8η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Ι. Π. Μεσολογγίου, συζητήθηκε το 4ο και 5ο θέμα που αφορούσε τις αιτήσεις των τοπικών κοινοτήτων Γαλατά και Περιθωρίου του Δήμου Ναυπακτίας, που  βασικό αίτημα τους όπως γνωρίζετε είναι η απόσχιση τους από τον Δήμο Ναυπακτίας και η προσάρτηση τους στον Δήμο της Ι. Π. Μεσολογγίου. 
Η εισήγηση των θεμάτων στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πόλης μας  έγιναν από τον Δήμαρχο κ. Κατσούλη Παναγιώτη ο οποίος ανέφερε την ύπαρξη θετικών αποφάσεων του Δημοτικού σας Συμβούλιου (Ναυπακτίας) για τα παραπάνω. 
Τόσο ο Δήμαρχος της Πόλης μας, όσο το σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων, ζήτησαν να μεταβιβάσουμε τις ευχαριστίες μας στον Δήμαρχο της Πόλης σας κ. Μπουλέ Ιωάννη αλλά  και σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους ξεχωριστά. 
Με τη θετική απόφασή του Δημοτικού σας Συμβουλίου, δείξατε ότι κατανοείτε ένα υπαρκτό πρόβλημα που υπάρχει στις δύο τοπικές κοινωνίες, κάτι που το κράτος αγνόησε μέχρι σήμερα.
Μετά και την ομόφωνη απόφαση του δικού μας Δημοτικού Συμβουλίου για την προσάρτηση τους στον Δήμο μας, πιστεύω ότι επιτέλους θα εισακουστούμε από το Κράτος και  θα διορθωθούν τα λάθη που δημιούργησαν οι ίδιοι τόσο με την πρώτη συνένωση Δήμων  (Καποδίστρια) όσο και με τον σημερινό Νόμο 3852/2010 (Καλλικράτη).
Οι δύο Δήμοι Ι. Π. Μεσολογγίου και Ναυπακτίας έχουν αποδείξει από το παρελθόν μέχρι σήμερα ότι έχουν κοινούς στόχους, οράματα αλλά έχουν μάθει και να συνεργάζονται στο πνεύμα της αλληλεγγύης και του αλληλοσεβασμού  σε πολλά θέματα που αφορούν προβλήματα της περιοχής μας.
Σας παρακαλώ θερμά να αναγνωστεί το περιεχόμενο του παρόντος εγγράφου στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού σας Συμβουλίου.
Μετά τιμής
Ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου
Γιάννης Δ. Σπανός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...