Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Με επιτυχία οι ιπποδρομίες της Πρωτομαγιάς στο Ευηνοχώρι

Με επιτυχία διοργανώθηκαν για μια ακόμη φορά οι ιπποδρομίες της Πρωτομαγιάς στο Ευηνοχώρι, μια εκδήλωση που καθιερώθηκε με τις προσπάθειες του Ιππικού Ομίλου Ευηνοχωρίου και έχει γίνει πλέον θεσμός για την ευρύτερη περιοχή, προσελκύοντας πλήθος κόσμου.
Τα διαγωνιζόμενα άλογα από τις γύρω περιοχές ήταν πολλά και γι αυτό το λόγο υπήρξαν προκριματικές σειρές, η κλήρωση για τις οποίες έγινε την Παρασκευή.
Πραγματοποιήθηκαν δύο τελικοί αγώνες, ένας με ντόπια άλογα κατά τον οποίο νικήτρια αναδείχτηκε η πανέμορφη φοράδα του Θανάση Δασκαλή "ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ" με αναβάτη τον Κώστα Γεωργίου και ένας με άλογα ιπποδρόμου στον οποίο νικητής αναδείχτηκε ο "STRONG ΑΓΓΕΛΗΣ" με ιδιοκτήτη τον Σπύρο Συγγούνη και αναβάτη και πάλι τον Κώστα Γεωργίου.

Η απονομή στον νικητή
Τις απονομές στους νικητές έκαναν ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Κατσούλης Παναγιώτης (ο μοναδικός Δήμαρχος που έχει παραβρεθεί σε αγώνες του Ιππικού Ομίλου Ευηνοχωρίου) και ο ιερέας του χωριού αιδεσιμότατος πατέρας Δημήτριος. Παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Ψεύτης καθώς και Δημοτικοί Σϋμβουλοι.
Την άψογη διοργάνωση, που επιμελήθηκαν τόσο ο Πρόεδρος του Ιππικού Ομίλου Ευηνοχωρίου κ. Πιστιόλης Δημήτρης όσο και τα μέλη του ομίλου, είχε την ευκαιρία λόγω και του καλού καιρού να παρακολουθήσει πολύς κόσμος από τις γύρω περιοχές.
Να σημειωθεί, τέλος, η καθοριστική συμμετοχή του κ. Διαμαντόπουλου Σπύρου στο ρόλο του παρουσιαστή.
Συγχαρητήρια σε όλους.

(φωτογραφίες από το Evinochori.GR)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...