Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011

Το πρόγραμμα καλοκαιρινών δραστηριοτήτων του ΝΟΜ

Έναρξη λειτουργίας καλοκαιρινών τμημάτων Καγιάκ Ήρεμων Νερών
Ενημερώνουμε τους μικρούς μας φίλους (από 8 χρονών και άνω) ότι όποιος θέλει να ασχοληθεί με το συναρπαστικό άθλημα του καγιάκ ήρεμων νερών μπορεί να επικοινωνήσει με τον προπονητή μας στο τηλ 6972215972.
Οι προπονήσεις γίνονται στην Κλείσοβα σε ασφαλές και ιδανικό περιβάλλον και όταν ο καιρός δεν το επιτρέπει στο γυμναστήριο του Ν.Ο.Μ στο λιμάνι.
Συνέχιση λειτουργίας Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης
Η Σ.Ι.Α.Θ λειτουργεί όλο το χρόνο προσφέροντας υψηλής ποιότητας μαθήματα ιστιοπλοΐας σε συνεργασία με έμπειρους ιστιοπλόους, μετεωρολόγους, ναυπηγούς κτλ. Πληροφορίες στο τηλ 6979476155.

Υπάρχουν σκέψεις για λειτουργία σχολής ιστιοπλοΐας optimist και ακαδημίας κολύμβησης. Εφόσον οι συνθήκες είναι κατάλληλες θα ενημερωθείτε με δελτία τύπου, αφίσες κτλ.
Επίσης πολύ σύντομα ο Ν.Ο.Μ θα λειτουργήσει ξανά σχολή αυτόνομης κατάδυσης σε συνεργασία με αναγνωρισμένη και πιστοποιημένη καταδυτική σχολή.
Τελειώνοντας σας πληροφορούμε ότι ο Ν.Ο.Μεσολογγίου θα διοργανώσει σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε - Καγιάκ για 2η συνεχή χρονιά το 15ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης, το σημαντικότερο γεγονός του αθλήματος και από τις κορυφαίες ναυταθλητικές εκδηλώσεις στην Δυτική Ελλάδα.

Με τιμή 
το Δ.Σ του Ν.Ο.Μεσολογγίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...