Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Τι λέτε ρε παιδιά! Γίνονται τέτοια πράγματα...

...με "Αλλαγή πορείας"?
Δεν άντεξε φαίνεται άλλο τις «πολιτικές εξυπηρετήσεις» του δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου η κ. Παναγιώτα Γερολυμάτου και χωρίς δισταγμό πέταξε στα μούτρα του την παραίτηση της από Τοπική Σύμβουλος για λόγους ηθικής τάξεως όπως επισημαίνει στην επιστολή που έστειλε στο δήμαρχο, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τα ΜΜΕ.
Η κ. Γερολυμάτου φέρεται να δυσαρεστείται από την τοποθέτηση έτερης Συμβούλου, η οποία εκλέχτηκε με το συνδυασμό του κ. Κατσούλη στο πρόγραμμα ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.
Η παραιτηθείσα σύμβουλος στην επιστολή της αναφέρει «Δια της παρούσης δηλώνω ότι παραιτούμαι από μέλος του τοπικού συμβουλίου του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και αποχωρώ δια λόγους ηθικής τάξεως και δεοντολογίας διότι προκρίθηκε και ανέλαβε ΥΠΗΡΕΣΙΑ στο πρόγραμμα «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» στο Αιτωλικό εκλεγμένο μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Ι.Π. Μεσολογγίου της Ι.Π. Μεσολογγίου εις βάρος των ανέργων συμπολιτών μας, προφανώς όχι όμως και ηθικώς».

(πηγή AgrinioNet)

Σχόλιο από Σταλίκι:
Δεν πιστεύω να περιμένετε απάντηση από το Δήμο;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σταλίκι, ξέρεις κάτι για Φαραντούρη και πόσο κόστισε;

Σταλίκι είπε...

Ο Δήμαρχος είχε πει στο Δημοτικό Συμβούλιο, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ότι θα στοίχιζε γύρω στα 9.000€ αν δεν κάνω λάθος (όλα μαζί: συνεργεία, φώτα, ήχος, μουσικοί κλπ).

Ανώνυμος είπε...

Νταλάρα, θυμίζει το σκηνικό. Εγώ δεν θέλω τίποτα, οι μουσικοί θέλουν 5 εκατομμύρια. Τσάμπα δηλαδή έπαιξε η φαραντούρη. Όλα για τους μουσικούς. Πάντως τα 9 χιλ είναι το αγαπημένο ποσόν του δήμου. Τόσα κόστισε και κήπος των ηρώων. Σχετικό: ξέρεις τι θα γίνει με το ανάχωμα έξω απο τον κήπο; Η υπηρεσία πρασίνου το έχει υπό την εποπτεία της;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...