Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Πρόσκληση

Ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, το Δ. Σ. της Δημοτικης Ενότητας Αιτωλικού και ο Σύλλογος Αιτωλικιωτών Αττικής '' Ο Λιακατάς '' σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής της 185ης επετείου της μάχης του Ντολμά , πού θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο και την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011 στο Αιτωλικό.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γιατί δεν σας έστειλαν και την πίσω σελίδα που μοστράρει φαρδιά πλατειά το τυπογραφείο που ανέλαβε τη δουλειά και δεν είναι άλλο από του δημοτικού συμβούλου κασσαβέτη;

δείτε στο μήνημα στο μπουκάλι
http://minimastompoukali.blogspot.com/2011/02/2011.html την τελευταία φωτογραφία

Ανώνυμος είπε...

Θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι όσο βρίσκεται πάνω στη νησίδα Ντολμάς ο αγωγός αστικών λυμάτων και είναι χαρακτηρισμένος ως τελικός αποδέκτης του βιολογικού καθαρισμού, το σωματείο μας δεν μπορεί να παίρνει μέρος στις γιορτές, για την επέτειο της μάχης του Ντολμά.
Θεωρούμε μέγιστη ασέβεια, στο τόπο που σφαγιάστηκαν οι πρόγονοί μας, εμείς οι νεότεροι να ρίχνουμε τα λύματα από τους βόθρους μας και συγχρόνως να τους καταθέτουμε και στέφανο στη μνήμη τους.
Αυτό ειναι απο το blog των ψαράδων του Αιτωλικού. Ας μας γίνει μάθημα, δεν είναι όλα φαμφάρες και τσιμπούσια, ας αναδείξουμε το πρόβλημα και όχι τις φιέστες.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...