Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Λάβαμε και δημοσιεύουμε

Αύριο Τρίτη 15-02-2011 και ώρα 12:00 π.μ. πρέπει όλοι οι κάτοικοι της περιοχής να δώσουν το παρόν στην ενημέρωση για την επιχειρούμενη κατάργησή του ΕΠΑΛ Κατοχής στο χώρο του Σχολείου.
Λένε ότι όταν κλείνει ένα σχολείο ανοίγει μια φυλακή. Στην προκειμένη περίπτωση όμως η πρόταση περί κατάργησης είναι και πέρα για πέρα άδικη αφού με βάση τα κριτήρια το ΕΠΑΛ Κατοχής μπορεί και πρέπει να λειτουργήσει ως αυτόνομη σχολική μονάδα.
Για όσους γνωρίζουν, για να φτάσουμε στο σημείο να υπάρχει μια τέτοια πρόταση, αγνοήθηκαν και τα τυπικά κριτήρια αλλά και τα ποιοτικά.
Το ΕΠΑΛ Κατοχής ξεκίνησε τη λειτουργία του την τελευταία δεκαετία και χάρις στις προσπάθειες κυρίως του Διευθυντή του κ. Αραχωβίτη αλλά και όλων των κατοίκων της Κατοχής και των γύρω χωριών, εξελίχθηκε σε μια δυναμική και συνεχώς αναπτυσσόμενη σχολική μονάδα. Μάλιστα έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες για τη μεταστέγαση σε νέο κτίριο λόγω του ότι το παλιό είναι πλέον μικρό για να στεγάσει εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους. Να αναφέρουμε επίσης ότι τα τελευταία χρόνια έχει να παρουσιάσει και μεγάλες επιτυχίες σε Πανελλήνιο αλλά και διεθνές επίπεδο χάρις στη δουλειά των εκπαιδευτικών και των μαθητών.
Είναι ένα σχολείο που στηρίζει την τοπική κοινωνία αλλά και το στηρίζει η κοινωνία και πρέπει να διατηρηθεί και να ενισχυθεί.

ΚΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...