Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε?...

Λάβαμε και δημοσιεύουμε το επόμενο κείμενο:

Διαβάστε προσεκτικά τα παρακάτω που δημοσιεύθηκαν στο blog Σάρα και Μάρα:
Απόντος του νυν δημάρχου Μεσολογγίου Π.Κατσούλη, συνεδρίασε η Επιτροπή Δαπανών και Διαφάνειας στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος σήμερα Παρασκευή 11-2-11.
Ρόλο συνηγόρου του Κατσούλη έπαιζε ο πρώην δήμαρχος της Ν.Δ. Γ. Πρεβεζάνος, που από όσο φάνηκε δεν ήθελε με τίποτε να εκπέσει ο κ. Κατσούλης!
Απολογήθηκε για το γεγονός ότι δεν τήρησε το νόμο του «Καλλικράτη», λέγοντας πως αυτός δεν ήθελε να …πολιτευτεί, αλλά τον πίεσε το κόμμα(!) και πως με το ζόρι έφτιαξε ψηφοδέλτιο και γι’αυτό δεν ..πρόκαμε να πάρει κωδικό ανάρτησης των οικονομικών στοιχείων του συνδυασμού του, στην Ειδική Βάση Δεδομένων του υπουργείου!
Έλα όμως που ο νόμος το θεωρεί προϋπόθεση, αφού αν δεν μάθουν οι συμπολίτες σου πόσα και πού τα χάλασες αλλά και που τα βρήκες, χάνεις την έδρα σου!
Τι θα πεί τώρα στο κόμμα του ο πτέραρχος; Ότι δεν ήξερε; Γιατί δεν ρώταγε;
Από την ακροαματική διαδικασία προέκυψε πως Πρεβεζάνος και Κατσούλης (μέσω υπομνήματος) αναγνωρίζουν το έλλειμμα διαφάνειας των συνδυασμών τους, αφού περιφρόνησαν (αγνόησαν) το νόμο περί εκλογών. Ο πρόεδρος της Επιτροπής κ. Κουσουλός έδειξε ενημερωμένος για όλα και όταν ο Ν. Μουρκούσης επεσήμανε πως η προβλεπόμενη ποινή είναι η έκπτωση ολόκληρου του συνδυασμού που παρανόμησε, συγκατένευσε…
Μέσα σε μερικές μέρες θα έχουμε την οριστική απόφαση της Επιτροπής, που δεν θα είναι άλλη από εκείνο που προβλέπει ο νόμος.
Λέτε να γελάσει και το "ποικιλόχρωμο ερίφιον"…
Πάντως πολλοί Νεοδημοκράτες από τη στιγμή που μαθεύτηκε τι συνέβη στην υπόθεση σήμερα τα έχουν βάλει με τον κ. Πρεβεζάνο και είναι πολύ δυσαρεστημένοι με τη συμπεριφορά του!


Οι ερωτήσεις μου είναι αρκετές:
  • από που φαίνεται ότι ο κ. Πρεβεζάνος στήριξε τον κ. Κατσούλη και "δεν ήθελε με τίποτε να εκπέσει ο Κατσούλης"?
  • ο συντάκτης της ανάρτησης αυτής είχε υπόψη του ότι η ένσταση Μουρκούση στρεφόταν και εναντίον του συνδυασμού Πρεβεζάνου?
  • ο κ. Πρεβεζάνος δεν θα έπρεπε κατά το συντάκτη να αιτιολογήσει τη μη απόκτηση κωδικού και να υπερασπισθεί το συνδυασμό του?
  • για ποιο λόγο ο συντάκτης "χτίζει" από τώρα κλίμα υπέρ του κ. Μουρκούση όταν είναι κοινά αποδεκτό ότι στο χώρο της ΝΔ έχει πλέον σοβαρότερες αντιπάθειες απ' ότι το 2006?
  • αγνοεί ο συντάκτης τι έχει πει στο κόμμα ο κ. Πρεβεζάνος και (το σημαντικότερο) τι έχει πει το κόμμα στον κ. Πρεβεζάνο?
Πάντως κάτι τέτοιες αναρτήσεις σε κάνουν ευτυχή που δεν είσαι τελικά επαγγελματίας δημοσιογράφος αλλά ελεύθερος να λες ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ άποψη...
ΚΚ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γελοιοτητες που δεν εχουν σχεση με την αληθεια

Ανώνυμος είπε...

Η πλάκα είναι ότι δεν ζητείται από το διώκτη της ΝΔ να απολογηθεί αλλά από τον ...αντίπαλό του.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μου σε διαβεβαιω οτι χθες ο Μουρκουσης εφαγε χοντρη σφαλιαρα απο Πρεβεζανο γιατι με το δικηγορο του επικαλέστηκαν οτι η καταγγελια του ηταν εκπροθεσμη και θα επρεπε να απορριφθει πραγμα που προκαλεσε ταραχη στο στρατοπεδο Μουρκουση.Φαντασου μετα απο τοση παραφιλολογια ο Μουρκουσης να παθει τετοιο στραπατσο.Επειτα ο Πρεβεζανος ηταν απολυτα τεκμηριωμενος και αυτο παλι χαλασε το Μουρκουση

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...