Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

Η "Θύρα 2" για τα επεισόδια

Μετά την "επίθεση" που δέχτηκαν οι φίλαθλοι της ομάδας μας, από μερίδα του τύπου μετά το παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής με τον Τηλυκράτη αισθανόμαστε υποχρεωμένοι προς το φίλαθλο κοινό να απαντήσουμε!
  1. Είναι γνωστό σε όλους (όσους ασχολούνται) πως η Επίσημη "ΘΥΡΑ 2" απέχει από το γήπεδο ή τα "παλιά" μέλη της πηγαίνουν σπάνια και μεμονωμένα.
  2. Στο παιχνίδι της Κυριακής δεν επιτέθηκε κανείς από τους παρευρισκομένους σε οικογένειες και παιδιά όπως γράφτηκε ψευδώς και κατά κόρων. Τα όποια επεισόδια δημιουργήθηκαν με τους 90+ κιλών "συνοδούς" του παράγοντα της ομάδας της Λευκάδος, οι οποίοι θεώρησαν σκόπιμο να αναρτήσουν το πανό της ομάδας τους φάτσα φόρα στην είσοδο του γηπέδου και προς τα αποδυτήρια της ΑΕΜ!!!
  3. Μετά το 0-1 οι συγκεκριμένοι "συνοδοί - οπαδοί" ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε τους προκάλεσαν υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλο του χεριού τους προς κοπέλες, οικογένειες και ανήλικους φίλους της ομάδας μας. Αυτό φυσικά με το ένα χέρι, γιατί στο άλλο κουνούσαν περήφανοι τα πτυσσόμενα γκλοπς που κρατούσαν. Αν αυτοί οι "κύριοι" ντυμένοι με παραλλαγές και μαύρα ρούχα κ.α. ξυλοκοπήθηκαν όπως λένε από ανήλικους ή κοπέλες, ουδεμία ευθύνη φέρουν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΜ, αλλά μόνο η αστυνομία που δεν μπόρεσε να τους προστατέψει από τα "άγρια 16άχρονα"!!!
  4. Ποιος τοποθέτησε οπαδούς δύο ομάδων στην ίδια κερκίδα;; Δεν μας το εξήγησε κανείς, καθώς πρόκειται για παγκόσμια πρωτοτυπία!!!
  5. Αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε την εφημερίδα Αγρίνιο Σπορ, που ήταν γι' άλλη μια φορά αντικειμενική προς τους φιλάθλους της ομάδας μας, καθώς και την αθλητική εκπομπή του Αχελώος ΤV, που επίσης κράτησε αντικειμενική στάση!!!
  6. Θέλουμε να μας απαντήσει η εφημερίδα της Πόλης μας, ποιοι προσβάλουν το ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ;;; Αυτοί που συμμετέχουν στα παραδοσιακά, πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της Ιεράς Πόλης ή αυτοί οι 10-15 "κύριοι που είναι "δίπλα" στην ομάδα καθημερινά και σκάβουν τον λάκκο των ποδοσφαιριστών πίσω από την πλάτη τους, ενώ θάβουν όπου βρεθούν και όπου σταθούν τον μοναδικό χρηματοδότη της ομάδας ομάδας, τον οποίο όμως αποθεωθούν όταν είναι παρών!!! Μήπως ανεβάζουν την Πόλη οι "παράγοντες" με τα λεφτά του κ. Παγούρα ή μήπως οι θεσμικοί παράγοντες της περιοχής που δεν ξέρουν που είναι το γήπεδο της ΑΕΜ.
  7. Επειδή μιλάμε σπάνια, θέλουμε να πούμε συγχαρητήρια στον προπονητή της ομάδας κ. Ασπρογέρακα, που κάνει ότι καλύτερο μπορεί και με μικρό κόστος, αντίθετα με κάποιους δήθεν "ΑΕΜάρες" που πήδηξαν από το καράβι μόλις είδαν τα δύσκολα!!!
  8. Καλό θα ήταν πριν γράψουμε οτιδήποτε να κάνουμε ρεπορτάζ. Καλό θα ήταν η αστυνομία της πόλης να προστατέψει επιτέλους τους πολίτες της απ' όλα αυτά που συμβαίνουν (είναι γνωστά) και όχι να συλλαμβάνουν οικογενειάρχες για χούλιγκανς. Επίσης καλό θα ήταν να μάθουμε κάποια στιγμή γιατί πάντα δημιουργούνται επεισόδια εντός και εκτός Μεσολογγίου (Άρτα, Πρέβεζα) όταν προπονητής των αντίπαλων ομάδων είναι ο κ. Ξανθόπουλος;;
  9. Δεν περιμένουμε καμία απάντηση ή και να λάβουν δεν μας ενδιαφέρει καθόλου. Απέχουμε και θα απέχουμε όσο η πόλη δεν στηρίζει την αγαπημένη μας ομάδα. Μαγαζάτορες, έμποροι και λοιποί συγγενείς στηρίξτε επιτέλους την ΑΕΜ, αλλιώς λεωφορεία και στο Αγρίνιο για ψώνια!! Βουλευτές και πολιτευτές θα σας κάνουμε δώρο ένα GPS για καμιά βόλτα στο γήπεδο!!!
  10. Η ομάδα μας γιορτάζει εφέτος τα 80 λαμπρά της χρόνια. Τέρμα οι κίτρινες φανέλες, τέρμα τα λάθη. Θέλουμε την ΑΕΜ δυνατή και με τα παραδοσιακά της χρώματα. Έχετε ευκαιρία από τη νέα περίοδο να αποκαταστήσετε το τραγικό λάθος της φετινής εμφάνισης.

ΑΕΜ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ. ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.
Σ.Φ.ΑΕΜ
ΘΥΡΑ 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...