Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Δήλωση του Προέδρου ΔΣ ΙΠ Μεσολογγίου κ. Σπανού

Ο νεοεκλεγής πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου ΙΠ Μεσολογγίου κ. Σπανός μας προέβει στην επόμενη δήλωση:

Το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά την εφαρμογή του Ν.3852/2010 (συνένωση Δήμων), στην πρώτη και ταυτόχρονα ιστορική συνεδρίαση, κατόπιν προτάσεως του Δημάρχου κ. Κατσούλη Παναγιώτη, με εξέλεξε έπειτα από ψηφοφορία ως πρόεδρο.
Η εκλογή μου στη θέση του προέδρου αποτελεί για μένα ευθύνη και μεγάλη τιμή, συνάμα όμως και πρόκληση στην αυτοδιοικητική μου διαδρομή.

Με αίσθημα ευθύνης, αντικειμενικότητα και ευθυκρισία θα προσπαθήσω, με όλες μου τις δυνάμεις, να διεκπεραιώσω όλα τα ζητήματα του προεδρείου και να διασφαλίσω την εύρυθμη λειτουργία των Δημοτικών συμβουλίων.
Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Δήμαρχο για την πρόταση στο πρόσωπό μου, όπως επίσης και τους συναδέλφους όλων των παρατάξεων, οι οποίοι στα πλαίσια των δημοκρατικών διαδικασιών, με τίμησαν με την ψήφο τους.
Εκπροσωπούμε όλον τον λαό του διευρυμένου Δήμου της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου και καλούμαστε να αναδείξουμε εκείνα που μας ενώνουν και όχι αυτά που μας χωρίζουν, καλούμαστε δε πλέον μέσα από συνολική προσπάθεια να αποδείξουμε στην πράξη την αλλαγή πορείας του τόπου μας που επαγγελθήκαμε
στην πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση.

Μετά τιμής

Γιάννης Σπανός
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου
Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η αυτοδιοικητική σου διαδρομή πρόεδρε ξεκίνησε αγκαλιά με το λαδόγιαννο που στην πορεία πρόδωσες! Να δούμε οταν τελειώσει η προεδρική σου θητεία θα είσαι ακόμα αγκαλιά με το νέο σου μέντορα τον Π Κατσούλη;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...