Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Επιστολή - συγνώμη

Επιστολή με την οποία ζητά συγγνώμη για τη συμπεριφορά του από τον διευθυντή της ΑΙΧΜΗΣ κ. Στέλλιο έστειλε ο κ. Μουρκούσης και δημοσιεύεται στο χθεσινό φύλλο της εφημερίδας. Στο γνωστό δημόσιο διάλογο στη Νομαρχία, ο κ. Μουρκούσης είχε επιτεθεί στον κ. Στέλιο χάνοντας την ψυχραιμία του και κατηγορώντας τον ότι η εφημερίδα του ουσιαστικά είναι αρνητικά κείμενη προς αυτόν και το συνδυασμό του. Φαίνεται όμως ότι το ...ξανασκέφτηκε και έστειλε την ακόλουθη επιστολή.


Κύριε Διευθυντά
Οφείλω σε εσάς και την εφημερίδα σας μια δημόσια συγνώμη για τα όσα ειπώθηκαν την περασμένη Κυριακή 31/10/10 στο αμφιθέατρο της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης, κατά την συζήτηση μεταξύ δημοσιογράφων και των έξι υποψηφίων δημάρχων Μεσολογγίου.
Οφείλω να αναγνωρίσω ότι υπερέβαλλα στα λεγόμενά μου, πιθανότητα λόγω της συγκινησιακής φόρτισης τέτοιων στιγμών και ενδεχομένως σας αδίκησα σε ότι αφορά την προβολή των προεκλογικών δραστηριοτήτων μου εκ μέρους σας και την γενικότερη ενημέρωση του κοινού.
Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι τιμώ την πολύ καλή δημοσιογραφική δουλειά που κάνετε και
σας εύχομαι να έχετε υγεία και δύναμη να την συνεχίσετε επί μακρόν.
Προσδοκώ δε στη συνέχιση της μακράς οικογενειακής φιλίας μας, παρά τις δοκιμασίες που υπέστη από διάφορες ατυχείς περιστάσεις.

Με τιμή και εκτίμηση
Νίκος Γ. Μουρκούσης
Ιατρός
Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΣΑΛΜΙΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ) ΚΑΙ ΜΑΖΙ Μ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΔΕΣ , ΓΙΑΝΝΑΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ?
Ε ΡΕ ΣΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ...

Ανώνυμος είπε...

Να συγχαρούμε ιδιαιτέρως τον πολιτιστικό σύλλογο του Ευηνοχωρίου "Η ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΛΥΔΩΝΑ" για τις προεκλογικές "εξυπηρετήσεις" στον δήμαρχο.
Έτρεχαν να στήσουν μηχανήματα , φωταγωγίες , χρήση του γραφείου του συλλόγου κλπ....
Εντάξει βρε παιδιά , μην τρελαθούμε κι όλας , το μισό συμβούλιο του πολιτικού , συγνώμη , πολιτιστικού συλλόγου ήταν και είναι υποψήφιοι του λαδά , είδαμε και τις ενέργειές τους τότε με κάποια εκδήλωση που συμφώνησαν με τον δήμαρχο να μην γίνουν στο Ευηνοχώρι κάποιες εκδηλώσεις...
Άλλωστε γι' αυτό εκλέχθηκαν , για βγάλουν μέσω συλλόγου ξανά τον λαδά δήμαρχο και νάναι ξανά τα καλά παιδιά του...
Εμ δεν θα τους κάτσει αυτή τη φορά.
ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΒΡΕΕΕΕ.....
ΝΤΡΟΠΗ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΟΥΣΤΑΡΩ 2η ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΜΕ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟ & ΚΑΤΣΟΥΛΗ.
ΕΤΣΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠ ΤΗ ΜΕΣΗ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΑΠΙΟ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΩ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΥΓΕΙΗ ΚΥΤΑΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ , ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ "ΟΧΙ" ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...