Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Απορία...

(από www.aixmi-news.gr)

Αντιγράφω από επιστολή που δημοσιεύτηκε στην ΑΙΧΜΗ στις 11-3-2009 την οποία υπογράφουν 4 υποψήφιοι του συνδυασμού Μουρκούση:
…Έστω και δια των λιγοστών εκπροσώπων μας ελπίζαμε ότι οι εκπρόσωποι του συνδυασμού στον δήμο θα αναδείκνυαν και θα πρόβαλλαν το πρόγραμμά μας και τις θέσεις μας, έτσι όπως είχαν υποχρέωση να πράξουν, με κύριο γνώμονα το συμφέρον του δήμου.
Αντί αυτού και παρά τις προσπάθειές μας, παρατηρούμε ότι συμπορεύονται και ψηφίζουν προτάσεις της δημοτικής πλειοψηφίας παρά τις αντιρρήσεις ορισμένων συμβούλων της πλειοψηφίας, πολλές από τις οποίες ζημιώνουν την πόλη μας. Αυτό συνέβη κατ’ επανάληψη. Κορυφώθηκε δε τελευταία με δύο σημαντικά θέματα που είναι:
α) Η σύναψη μεγάλου δανείου χωρίς αναπτυξιακούς στόχους υποθηκεύοντας το μέλλον της πόλης μας και
β) Ο τρόπος «αξιοποίησης» του μεγάλου κεντρικού οικοπέδου της «ηλεκτρικής».
Τα δύο ανωτέρω θέματα καταψήφισαν και δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας.
Επειδή η συνεχής τακτική των εκπροσώπων μας δεν μας εκφράζει, καθώς οι αποφάσεις των που μονομερώς έως σήμερα έλαβαν μας βρίσκουν ριζικά αντίθετους, θεωρούμε σκόπιμο και είμαστε υποχρεωμένοι να αποχωρήσουμε από το συνδυασμό «ΝΙΚΗ»…

Οι υποψήφιοι: Α. Μπιλάλης,
Λ. Φλώρος, Θ. Κουφός, Γ. Πολονύφης

Μετά απ’ όλα αυτά τι συμπέρασμα βγάζετε εσείς αγαπητοί αναγνώστες; Δύο από τους τότε αποχωρήσαντες (Κουφός, Πολονύφης) επανήλθαν και είναι ξανά υποψήφιοι με τον κ. Μουρκούση παρότι συμπεριλαμβάνεται και πάλι το… κόκκινο πανί Δ. Μπαλαμπάνης! Άλλαξε κάτι στη στάση του κ. Μπαλαμπάνη ο οποίος αναφανδόν τασσόταν σε όλη την τετραετία υπέρ Αναγνωστόπουλου ή δεν πειράζει αν η πόλη ζημιώθηκε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...