Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Συνάντηση ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας

Συνάντηση των μελών της ΟΝΝΕΔ του νομού μας πραγματοποιήθηκε χθες στο Αγρίνιο στην οποία συζητήθηκαν θέματα υποψηφιοτήτων μελών της οργάνωσης στις επικείμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Παπαναστασίου Γιώργος καθώς και οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αγρινίου και Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Σταμάτης Δημήτρης και Πρεβεζάνος Γιώργος. Οι υποψήφιοι, που σημειωτέον έχουν όλοι τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, απηύθηναν χαιρετισμό και ανέλυσαν ο καθένας από τη μεριά του το ρόλο που πρέπει να παίξει η οργάνωση των νέων του κόμματος στις διπλές εκλογές του Νοέμβρη. Στη συνέχεια αναλύθηκαν οι στόχοι από τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ κ. Μαυρομάτη Θανάση και το λόγο πήραν στελέχη της οργάνωσης που "κατεβαίνουν" στις εκλογές σε διάφορα ψηφοδέλτια της παράταξης.
Στο τέλος της συνάντησης, ο κ. Πρεβεζάνος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει εγκάρδια με τον κ. Σταμάτη και τον κ. Παπαναστασίου καθώς και με μέλη της τοπικής ΟΝΝΕΔ που εξέφρασαν την πλήρη στήριξή τους. Ο βουλευτής μάλιστα παρά το δύσκολο αγώνα και το μηδενικό ελεύθερο χρόνο που έχει στη διάθεσή του, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να βρεθεί την άλλη εβδομάδα στην πόλη μας για να ενισχύσει την προσπάθεια του πτέραρχου.
Στη φωτογραφία από αριστερά: ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Μαυρομάτης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ Παπαναστασίου και οι υποψήφιοι δήμαρχοι κ. Σταμάτης και Πρεβαζάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...