Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Πληροφορίες από το ...μέτωπο

Συνεχίζονται οι επαφές σε όλους τους συνδυασμούς για την κατάρτηση των ψηφοδελτίων.
Ο Αναγνωστόπουλος ανακοίνωσε σχεδόν ολόκληρα τα κεντρικά ψηφοδέλτια χωρίς να υπάρχει η μεγάλη έκπληξη. Έτσι, ξέρουμε αφενός ότι όσα διαδίδονταν περί βασικών κορμών των ψηφοδελτίων Γαλάνη και Αλετρά ήταν σωστά και αφετέρου ότι στο Μεσολόγγιυπάρχει πρόβλημα...
Το κενό θα καλύψει (?) ο Κατσούλης που οσονούπω ανακοινώνει την κάθοδό του και τα πρώτα ονόματα (άλλωστε αν δεν ήταν ψιλοέτοιμος θα καθόταν σπίτι του).
Ο Πρεβεζάνος, αφού "τον έχουν παραιτήσει" τα γνωστά παπαγαλάκια 5-6 φορές μέχρι τώρα (και το 2006 τα ίδια είχαμε ως γνωστόν...), κινείται αθόρυβα και δεν έχουμε νέα του (λέμε τώρα...).
Ο Μουρκούσης, από την ώρα που ανακοινώθηκε Πρεβεζάνος και του φύγαν καμιά 10αριά, προσπαθεί να αντιμετωπίσει κι άλλες διαρροές (έχουμε την αίσθηση ότι πυκνώνουν όσο περνάνε οι μέρες, εσείς τι λέτε?) και θα ανακοινώσει όπως όλα δείχνουν αυτή τη βδομάδα (ίσως και σήμερα μου λέει ένα πουλάκι) κάποια ονόματα. Αν έχετε υπόψη σας τις προσωπικότητες που κόσμισαν το ψηφοδέλτιό του το 2006 θα δείτε ότι είναι μια από τα ίδια. Άντε να έχει και 1-2 "τρανταχτά" και ...άφθαρτα ονόματα (άνω των 60 ετών) για να δείξει και ένα τόνο ανανέωσης. Εδώ είμαστε και θα τα σχολιάσουμε.
Ο Μαργαρίτης, δεν έχει ανάγκη από ανακοινώσεις. Άλλωστε δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει αξιόμαχο ψηφοδέλτιο όπως κάθε φορά.
Αυτά εν ολίγοις....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...