Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Παράπονα για τη ΔΕΥΑΜ

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ηλεκτρονική επιστολή αναγνώστη που αναφέρεται στην πίεση του δικτύου της ΔΕΥΑΜ και σε απάντηση που, όπως λέει, έλαβε σε παράπονά του προς τη ΔΕΥΑΜ.

Σε ερώτηση γείτονα στην υπεύθυνη της τεχνικής υπηρεσίας της ΔΕΥΑΜ γιατί δεν έχουμε πίεση στο δίκτυο ύδρευσης η απάντηση ήταν ότι το δίκτυο έχει γίνει για 10 σπίτια άσχετα εάν τώρα είναι 10 πολυκατοικίες με 10 σπίτια η καθεμία.
Στην ιδία ερώτηση σήμερα από εμένα το πρώτο πράγμα που ρώτησε ήταν εάν μένω μόνιμα στο Μεσολόγγι και όταν την διαβεβαίωσα ότι μένω μόνο για μερικές εβδομάδες τον χρόνο τότε μου έδωσε και την απάντηση γιατί δεν έχουμε πίεση.
Η απάντηση ήταν η εξής. Αφού δεν κάνετε συχνή χρήση του δικτύου τότε δεν έχετε και την ανάλογη πίεση.
Όλα αυτά δια στόματος της υπεύθυνης του τεχνικού τμήματος της Δημοτικής Επιχρίσεις Υδρεύεις Αποχέτευσης Μεσολογγίου.
Τα σχόλια Δικά σας.


Σχόλιο από Σταλίκι:
Έτσι κι αλλιώς το πρόβλημα με την πίεση του νερού στο δίκτυο της ΔΕΥΑΜ είναι σημαντικό και εντείνεται τους καλοκαιρινούς μήνες.Και φυσικά χρήζει αντιμετώπισης...

1 σχόλιο:

Αργείος Αλκμαίων είπε...

Τι να πουμε και εμεις στη Κατοχή που αν το καλοκαιρι το "κοψιμο" του νερου ειναι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ φαινομενο! Υπηρξαν μερες οπου δεν είχαμε ροη για 6 ΩΡΕΣ!Ουγκάντα!! Και απο ποιότητα δεν το συζητάμε, απλά δεν πίνεται! Ολοι οι Κατοχιανοι με εμφιαλωμένα και απο το πλανόδιο βυτιοφόρο ειμαστε! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...