Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Σε γενική σύρραξη κατέληξε η σύσκεψη στο Αιτωλικό

Ανταπόκριση από EtolikoNews...
Παρουσία του Δημάρχου Μεσολογγίου, της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Μεσολογγίου, του Αστυνομικού Διευθυντή Αιτωλίας, του Διοικητή και Υποδιοικητή Ασφαλείας Μεσολογγίου, του Προέδρου Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου και πλήθους πολιτών, μεταξύ των οποίων και πολλοί τσιγγάνοι του Αιτωλικού, ξεκίνησε η σύσκεψη στο Δημαρχείο Αιτωλικού με θέμα «Αντικοινωνική Συμπεριφορά και Παραβατικότητα».
Από την αρχή της σύσκεψης και κατά τη διάρκεια των τοποθετήσεων κυρίως της Εισαγγελέως Μεσολογγίου, του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου και του Αστυνομικού Διευθυντή, υπήρξε ένταση εκ μέρους των Αιτωλικιωτών, που όσο περνούσε η ώρα έδειχναν δυσφορία γιατί δεν άκουγαν από τα χείλη των επισήμων κάποια λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στη περιοχή του Αιτωλικού από την παραβατική συμπεριφορά των τσιγγάνων.
Τελικά η σύσκεψη κατέληξε σε ομαδικό άγριο καυγά μεταξύ των Αιτωλικιωτών και των τσιγγάνων, που είχε σαν αποτέλεσμα να γίνει «γης μαδιάμ» η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του π Δημαρχείου Αιτωλικού.

Κλήθηκε αστυνομική δύναμη που εκκένωσε τον χώρο και φυγάδευσε τους τσιγγάνους προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Αυτή την ώρα (22:45) υπάρχει ακόμη ένταση μεταξύ των Αιτωλικιωτών, η αστυνομία περιπολεί με μηχανές και αστυνομικά αυτοκίνητα σε όλο το Αιτωλικό, με το φόβο νέων επεισοδίων να υπάρχει έντονος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Αυτά γίνονται όταν σχεδιάζουν τέτοιες εκδηλώσεις οι ημιμαθείς...

Μαθητευόμενοι μάγοι - τώρα - και στην εγκληματολογία και την κοινωνιολογία...
Παιδιά, ρωτήστε και κανέναν ειδικό...!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...