Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Έμπρακτη στήριξη του Εργαστηρίου "Παναγία Ελεούσα" από την Περιφέρεια...

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα και τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργο Γεωργιόπουλο είχε σήμερα στην Πάτρα το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκατάστασης, Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ «Παναγία Ελεούσα» Αιτωλοακαρνανίας.
Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν την λειτουργία του φορέα καθώς και οι δυνατότητες περαιτέρω στήριξης του από την Περιφέρεια.
Ο Περιφερειάρχης επεσήμανε με έμφαση ότι η «Παναγία Ελεούσα» αποτελεί υποδειγματικό φορέα παροχής υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας και σημείωσε ότι η καλή φήμη του Κέντρου επεκτείνεται πολύ πέραν των ορίων της Δυτικής Ελλάδας.
Ταυτόχρονα, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν συνολικά τα προνοιακά ιδρύματα της περιοχής δοθέντων και των μειωμένων χρηματοδοτήσεων από την κεντρική διοίκηση. Ο Περιφερειάρχης ανέφερε ότι η Περιφέρεια έχει ήδη μεταβιβάσει ποσό 45.000 ευρώ προς την «Παναγία Ελεούσα», για το πρώτο τρίμηνο του έτους, και βεβαίως στη διάρκεια του χρόνου θα υπάρξουν και άλλες χρηματοδοτήσεις οι οποίες θα καταβληθεί προσπάθεια να είναι όσο το δυνατόν υψηλότερες ώστε το Κέντρο να συνεχίσει απρόσκοπτα το εξαιρετικό έργο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...