Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011

Σύνδεση με Ιερά Πόλις: Πετάνε στο δρόμο φτωχούς ψαράδες

Απίστευτη αναλγησία επιδεικνύει ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης με τους συν αυτώ υπαλλήλους -τους οποίους ο κ. Κατσούλης κατονόμασε ως υπεύθυνους για πολλά δεινά στην διαχείριση των ιχθυοτροφείων-, πετώντας κυριολεκτικά στο δρόμο οικογένειες ψαράδων της πόλης μας με την αιτιολογία ότι δεν κατέβαλαν τα οφειλόμενα μισθώματα του ιχθυοτροφείου "Δίαυλος", τα οποία συνολικά αγγίζουν το ευτελές για το δημόσιο ποσόν των 7.000 ευρώ.
Το δημόσιο όμως, ουδέποτε προχώρησε, όπως όφειλε, στην επισκευή ζημιών στο ιχθυοτροφείο, με αποτέλεσμα οι ψαράδες να χάσουν όλη την παραγωγή τους και να αδυνατούν να προσέλθουν εγκαίρως στην καταβολή των μισθωμάτων.

Έχοντας οι ίδιοι επισημάνει το πρόβλημα με την απώλεια της παραγωγής στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και έχοντας υπάρξει αλλεπάλληλα έγγραφα της Διοίκησης που το κατέγραφαν, ζήτησαν να τους δοθούν εισπρακτικές προθεσμίες και να επιδειχθεί κατανόηση από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Aξίζει να σημειωθεί ότι ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει κηρυχθεί έκπτωτος συνεταιρισμός και πάντα δίνονταν μεγάλες προθεσμίες καταβολής μισθωμάτων και για πολύ μεγαλύτερα ποσά. Αντ' αυτού τους πέταξαν έξω από το ιχθυοτροφείο με ιδιαιτέρως σκληρό τρόπο ενώ παράλληλα προκήρυξαν την μίσθωση του την ίδια ημέρα, βάζοντας μικρές προθεσμίες για εκδήλωση ενδιαφέροντος και προχωρώντας στην απευθείας μίσθωση όλως περιέργως σε άλλο συνεταιρισμό της πόλης μας.
Μέλη του συνεταιρισμού αυτού συνόδευσε παράγοντας της πόλης μας  ως διαμεσολαβητής στους κυβερνητικούς αρμόδιους, με κύριο κριτήριο ίσως την  κομματική ταυτότητα. Είναι αδιανόητο όμως, σε περίοδο κρίσης να πετιώνται στον δρόμο οικογένειες που έχουν υποστεί στην προσωπική τους ζωή πολλά, που ήδη βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική θέση διάγοντας αγώνα επιβίωσης και να γίνεται προσπάθεια να ωφεληθούν άτομα που τρέχουν στους βουλευτές και στο κόμμα προκειμένου να πετύχουν την απευθείας εκμίσθωση ιχθυοτροφείου. Η Λιμνοθάλασσα έχει φαΐ για όλους. Λίγη ντροπή  δεν βλάπτει.....

(πηγή IeraPolis)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

οι αλητες του πασοκ σε πληρη φασιστικη λειτουργια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...