Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΚΕΤΧ το 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων;

Λέτε να πιάνουν τόπο τελικά οι κινητοποιήσεις; Σήμερα γράφτηκε σε εφημερίδα της Αιτωλοακαρνανίας ότι το ΚΕΤΧ που βρίσκεται στην Πάτρα, δεν θα δεχτεί νέες σειρές (εκτός αυτής του Αυγούστου) και οι σειρές από δω και στο εξής θα παρουσιάζονται στο Μεσολόγγι:

Θυσιάζεται το ΚΕΤΧ Πάτρας για το 2/39 Σ.Ε. του Μεσολογγίου;
 Ίσως πιάνει (μερικώς) τόπο, ο ξεσηκωμός στο Μεσολόγγι. Ο δήμος και οι Φορείς της Ιεράς Πόλεως είναι έκδηλα ικανοποιημένοι από τον όγκο της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα.
Ικανοποιημένοι λογικά θα αισθάνονται και στην είδηση πως ενδέχεται να «θυσιαστεί» το Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού (ΤΕΤΚ) Πάτρας για να διατηρηθεί το 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων. Η ικανοποίηση δεν έγκειται στο ότι ένα άλλο στρατόπεδο θα κλείσει αλλά στο ότι η κυβέρνηση επιδιώκει πλέον να διατηρήσει του Μεσολογγίου.
Συγκεκριμένα προσανατολίζεται στο πλαίσιο της συρρίκνωσης των μονάδων να σταματήσει η παρουσίαση των νεοσυλλέκτων στο κέντρο εκπαίδευσης τεχνικού της Πάτρας (η τελευταία σειρά οπλιτών, σύμφωνα με πληροφορίες ,θα παρουσιαστεί τον Αύγουστο) και οι επόμενες σειρές να παρουσιάζονται στο Μεσολόγγι.

(πηγή ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΙΤΩΛΩΝ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΩΝ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...