Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Το κλείσιμο των ...λακουβών τίνος δουλειά είναι?

φωτό από "Μήνυμα στο μπουκάλι"
Δεν ξέρω ποιος έχει την ευθύνη αλλά το πρόβλημα με τη φθορά της ασφάλτου στο Αιτωλικό και ειδικά σε ορισμένα σημεία είναι μεγάλο και δυστυχώς δεν μπορεί να επιλυθεί εύκολα...
Εξηγούμαι: είχαμε γράψει στις 5 Φεβρουαρίου (εδώ και 3 μήνες...) την ανάρτηση "Ρε παιδιά, κλείστε και καμιά λακούβα!" στην οποία ορμώμενοι από μια παλιότερη ανάρτηση του Αιτωλικιώτικου blog "Μήνυμα στο μπουκάλι", αναφέραμε ότι το οδικό δίκτυο μέσα στην πόλη του Αιτωλικού είναι σε άθλια κατάσταση και απαιτούνται μικροπαρεμβάσεις (πόσα € να στοιχίζει άραγε λίγη άσφαλτος?) ώστε να γίνει σε πρώτη φάση ανεκτό και να μην υπάρχουν προβλήματα με τα αυτοκίνητα που το χρησιμοποιούν καθημερινά... Και φυσικά ύστερα έχουμε καιρό για μεγαλόπνοα σχέδια με ασφαλτοτάπητες Ευρωπαϊκού επιπέδου και άλλα ...ανέκδοτα.

Αυτά επαναλαμβάνω τα λέγαμε στις 5 Φεβρουαρίου...

Τί έγινε από τότε? Έκλεισαν μεν καμιά δεκαριά λακούβες (όχι δυστυχώς στην περιμετρική που είναι και οι πιο επικίνδυνες) αλλά φαίνεται πως αυτό το τεράστιο έργο δεν είχε συνέχεια... Έτσι, οι λακούβες πολλαπλασιάστηκαν αφού εμφανίστηκαν κι άλλες.
Επαναλαμβάνουμε ότι ορισμένες είναι πολύ επικίνδυνες (όπως αυτές οι δύο στην κλειστή στροφή μετά το Κέντρο Υγείας και στη βόρεια περιμετρική)...
Στην παλιότερη ανάρτησή μας αναφερόμασταν στην κ. Φούντα. Τελικά όμως σε αυτή την περίπτωση ποιος έχει την ευθύνη? Ο Αντιδήμαρχος έργων ή η Αντιδήμαρχος Αιτωλικού? Γιατί κάποιος από τους δύο παίρνει ΒΑΘΜΟ ΜΗΔΕΝ.
Ελπίζω πάντως κάποια στιγμή να δούμε κάνα συνεργείο να ρίχνει λίγη άσφαλτο γιατί αυτό είναι το θέμα τελικά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...