Πέμπτη, 5 Μαΐου 2011

Επιστολή διαμαρτυρίας της ΤΟ ΠΑΣΟΚ για τη μεταστέγαση του ΚΕΠΠΥΕΛ

Προς
  Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων
  κ. Κωστα Σκανδαλίδη
Κοινοποίηση
  Βουλευτές Ν. Αιτωλοακαρνανίας
  Υφυπουργό κ. Θανο Μωραϊτη
  Ανδρέα Μακρυπίδη
  Σοφία Γιαννακά
  Πανο Κουρουμπλή
  Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας
  κ. Α. Κατσιφαρα

Επιστολή Διαμαρτυρίας
Με την παρούσα θέλουμε να καταγγείλουμε την απόφαση του Υπ. Ανάπτυξης και Τροφίμων για την αλλαγή έδρας και μεταστέγαση του ΚΕΠΠΥΕΛ Μεσολογγίου στο Αγρινιο,μετα απο εισήγηση υπηρεσιακών παραγόντων,με πρόσχημα την περικοπή δαπανών και πρόφαση τη μη ύπαρξη δημοσίου κτιρίου για στέγαση στο Μεσολόγγι.
Καταγγέλουμε την όλη διαδικασία,γιατί εξυπηρετεί άλλους σκοπούς που έχουν αποκλειστικό στόχο την υποβάθμιση της Ι.Π Μεσολογγίου,της πρωτεύουσας του νομού Αιτωλοακαρνανίας.
Σας ενημερώνουμε ότι στο Μεσολόγγι υπάρχουν χώροι του δημοσίου κατάλληλοι για στέγαση του ΚΕΠΠΥΕΛ.Ενδεικτικά σας αναφέρουμε τον χώρο στον πρώην Οργανισμό Καπνού ή χώροι που διατίθενται απο το ΚΕΓΕ κλπ.
Καταγγέλουμε την όλη μεθόδευση,γιατί δεν ζητήθηκε απο κανενα θεσμικό παράγοντα της πόλης,η συνδρομή για την παραχώρηση δημοσίων κτιρίων στο Μεσολόγγι.
Ζητάμε :
  1. άμεση ανάκληση και διαγραφή της υπάρχουσας απόφασης
  2. να σταματήσουν κάποιοι με τις ενέργειες τους, να προκαλούν επιπλέον επιβάρυνση στο υπάρχον πολιτικό κλίμα και κατ´επέκταση στην εικόνα της κυβέρνησης και
  3. με την ανάκληση και διαγραφή της απόφασης,να αποκατασταθεί το κύρος της Ι.Π Μεσολογγίου,η οποία να σας "υπενθυμισουμε" ότι τυγχάνει να είναι πρωτεύουσα του νομού Αιτωλοακαρνανίας.
  Με τιμή
  Βισβικης Δημ. Ιωαννης
  Γραμ. Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Ι.Π Μεσολογγίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...