Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Από 8 εως 22 Ιουνίου η πρακτική δοκιμασία των υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ

Από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης έγινε γνωστό ότι η υγειονομική εξέταση και η πρακτική δοκιμασία των υποψηφίων για την εισαγωγή τους στα ΤΕΦΑΑ (ακαδημαϊκού έτους 2011-2012) θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 8 Ιουνίου έως και την Τετάρτη 22 Ιουνίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας και στο Κολυμβητήριο «Α. Πεπανός».
Οι υποψήφιοι που θα πάρουν μέρος στις εξετάσεις των ΤΕΦΑΑ θα υποβληθούν σε υγειονομική εξέταση από την αρμόδια υγειονομική επιτροπή και όσοι από αυτούς κριθούν υγιείς και αρτιμελείς, στη συνέχεια θα λάβουν μέρος σε πρακτική δοκιμασία στα αγωνίσματα που θα επιλέξουν, με αίτηση που υποβάλουν ενώπιον της Επιτροπής.
Οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες, κατά την προσέλευση τους στην εξεταστική επιτροπή (Παμπελοποννησιακό Στάδιο) θα πρέπει να έχουν μαζί τους δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, δυο μικρές πρόσφατες φωτογραφίες, δελτίο εξεταζόμενου από το Λύκειο τους ή την Βεβαίωση Πρόσβασης όπου θα αναγράφεται ο κωδικός αριθμός του υποψηφίου, ακτινογραφία θώρακος (με φωτογραφία, γνωμάτευση και θεώρηση), καρδιογράφημα με γνωμάτευση και βεβαίωση οπτικής οξύτητας.
Τα αγωνίσματα αγοριών είναι: Δρόμος 400μ, άλμα εις μήκος, σφαιροβολία και κολύμβηση (50μ. ελεύθερο).
Τα αγωνίσματα κοριτσιών είναι: Δρόμος 200μ., άλμα εις μήκος, σφαιροβολία και κολύμβηση (50μ. ελεύθερο).
Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για το ακριβές πρόγραμμα των πρακτικών δοκιμασιών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις κατά τόπους Διευθύνσεις και στα Γραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...