Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ 1ης ΙΟΥΝΙΟΥ

Την αταλάντευτη θέληση τους να αγωνιστούν ώστε να δρομολογηθούν ουσιαστικές λύσεις στα μεγάλα ζητήματα ανάπτυξης που απασχολούν το νέο διευρυμένο δήμο της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, εξέφρασαν ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης και οι εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων που συμμετέχουν στη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα, στην κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν στις 13.00, στην Πινακοθήκη, στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου.
Οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις ξεκινούν την Τετάρτη 1η Ιούνη, με τη μεγάλη πάνδημη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ που διοργανώνεται στις 12 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία της πόλης. Απεύθυναν δε κάλεσμα σε όλους τους πολίτες του δήμου, πάνω από κόμματα και δημοτικές παρατάξεις, να δώσουν βροντερό παρόν και να διατρανώσουν τη θέληση τους για οριστικές και δίκαιες λύσεις στα οξυμένα προβλήματα του τόπου μας.

Σχόλιο από Σταλίκι:
Καιρός να σηκωθούμε από τους καναπέδες! Η κριτική από τον καναπέ τελείωσε για όλους! Όσοι μπορούν και το κυριότερο όσοι ΘΕΛΟΥΝ να βοηθήσουν την Τετάρτη ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. Όχι για τον Κατσούλη, όχι για την δημοτική παράταξη ή το κόμμα που πιστεύει ο καθένας, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, που μεγαλώνουν σε μια περιοχή που δυστυχώς ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ! Οι δικαιολογίες τελείωσαν για όλους. Αν νοιαζόμαστε για τα παιδιά μας ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...