Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Απάντηση Σταμάτη...

Λάβαμε και δημοσιεύουμε (χωρίς δικά μας σχόλια) απάντηση του βουλευτή Δ. Σταμάτη σε δημοσίευμα της Αιχμής το οποίο αναδημοσιεύσαμε. Η απάντηση του βουλευτή έχει ως εξής:

Θέλω να σας υπενθυμίσω, γιατί φοβάμαι ότι η μνήμη σας είναι επιλεκτικά ασθενής, το έργο το οποίο μαζί με όλους – συνεργάτες, κοινωνία, δήμος έχουμε δημιουργήσει και συνεχίζουμε, στα μέτρα των δυνατοτήτων μας, να προσπαθούμε να δημιουργήσουμε.
Σας υπενθυμίζω επίσης ότι πράγματι οι θέσεις μου ήταν πάντα υπέρ της δημιουργίας του εφετείου στο Αγρίνιο, πράγμα το οποίο είχα και έχω το θάρρος να το λέω χωρίς περιστροφές και δημοσίως. Φαίνεται όμως ότι με θέλετε συμμέτοχο και εσείς και κάποιοι, ευτυχώς ελάχιστοι, στην απαξίωση του ίδιου του Μεσολογγίου την οποία επιχειρείτε. Δεν θα με βρείτε συμμέτοχο σε αυτήν σας την προσπάθεια.
Τιμώ, αγαπώ, σέβομαι και θα συνεχίσω για όσο χρόνο με τιμά με την ψήφο του η κοινωνία του νομού Αιτωλοακαρνανίας, να αγωνίζομαι και για το νομό αλλά και για το ίδιο το Μεσολόγγι, βεβαίως χωρίς ποτέ να διεκδικώ το αλάθητο σε όλες μου τις πράξεις.
«Κάθε ελεύθερος άνθρωπος είναι δημότης Μεσολογγίου», έτσι και εγώ είμαι δημότης Μεσολογγίου και νιώθω υπερήφανος για αυτό.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΜΑΤΗ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απάντησε και η Αιχμή:

"Οι λόγοι για τους οποίους ο κ. Σταμάτης επιλέγει σε αυτό το χρονικό διάστημα να «υπερασπιστεί» το Μεσολόγγι είναι προφανείς.

Αφενός θέλει να κάνει εμφάνιση στις Γιορτές Εξόδου ενώπιον δεκάδων χιλιάδων κατοίκων της ευρύτερης περιοχής για να τον θυμηθούν ξανά. Επειδή η μνήμη μας (κατά την γνώμη του) δεν είναι καλή ας θα μας θυμίσει από πότε έχει να κάνει δημόσια εμφάνιση στο Μεσολόγγι ως βουλευτής (και) της περιοχής…

Αφετέρου ο κ. Σταμάτης διαισθάνεται ότι ίσως και να πλησιάζουν οι εκλογές και θέλει να επανέλθει στην επικαιρότητα γιατί είναι αρκετοί οι ψήφοι στον διευρυμένο δήμο Μεσολογγίου.

Επί της ουσίας δεν απαντάμε, όλο και όλο το σχόλιο του δημοσιεύματος ήταν ο τίτλος και από εκεί και κάτω του δώσαμε χώρο για να εκθέσει τις απόψεις του. Όποιος ρωτήσει τον κόσμο εάν ανταποκρίνεται ο μετριοπαθής τίτλος στην πραγματικότητα φοβόμαστε όμως πως δεν θα σταθεί μόνο σε αυτό και θα μιλήσει πολύ χειρότερα. Γι’ αυτό καλό είναι ο κ. Σταμάτης να απαντά και να ενημερώνει για πράγματα ουσίας και για τις πολιτικές του επιλογές αντί να προσπαθεί να κάνει ντόρο για να βρίσκεται στην επικαιρότητα γιατί προκαλεί.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι μόλις χτες ο Γ. Πρεβεζάνος τον κατηγόρησε, ως έναν εκ των βουλευτών, ότι επιχειρεί «πολιτικό πλιάτσικο» στο Μεσολόγγι. Περιμένουμε και γι’ αυτό την απάντησή του…"

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Πότε μωρέ στήριξες εσύ το Μεσολόγγι κ. Σταμάτη. Μια ζωή ερχόσουν έπαιρνες και εφευγες σαν κλέφτης."Καθε ελεύθερος άνθρωπος είναι δημότης Μεσολογγίου" εσύ αυτό να μην το ξαναπιάσεις στο στόμα σου γιατί είναι ιερό και εσύ το κάνεις να φαίνεται χυδαίο. ΝΤΡΟΠΗ σε σένα και στους υπόλοιπους βουλευτές

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...