Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Ξεκινούν οι ανασκαφές στο αρχαίο θέατρο της Καλυδώνας

 Η προσπάθεια των τοπικών συλλόγων και των πολιτών μέσω του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ, η οποία ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο με τη συγκέντρωση χρημάτων από φυσικά πρόσωπα και φορείς για το άνοιγμα του κουμπαρά του αρχαίου θεάτρου της Καλυδώνας, φθάνει στην ολοκλήρωση της.
Εντός του Μαΐου προγραμματίζεται εκδήλωση παρουσία του Προέδρου του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ Σταύρου Μπένου, στην οποία θα γνωστοποιηθούν οι χορηγοί και το σεβαστό ποσό που έχει ήδη συγκεντρωθεί, καθώς και οι επόμενες πρωτοβουλίες ανασκαφής του αρχαίου θεάτρου της Καλυδώνας.
Η επιτροπή των εκπρόσωπων των τοπικών συλλόγων εντείνει την καμπάνια της στο χρονικό διάστημα που απομένει μέχρι την εκδήλωση και καλεί τους πολίτες της περιοχής να συμβάλλουν οικονομικά στην προσπάθεια εκκίνησης της ανασκαφής του αρχαίου θεάτρου της Καλυδώνας.
Η επιτροπή αποτελείται από τους εκπρόσωπους των πολιτιστικών συλλόγων Αρχαία Καλυδώνα και Άγιος Ιωάννης Ευηνοχωρίου, της Ιστορικής - Αρχαιολογικής Εταιρείας Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, του Συλλόγου Εργοληπτών επαρχίας Μεσολογγίου, του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου και του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...