Δευτέρα, 18 Απριλίου 2011

Στο γκρεμό έπεσε αυτοκίνητο της Τροχαίας Μεσολογγίου!

Τους Άγιους Πάντες είχε μαζί του αστυνομικός της Τροχαίας Μεσολογγίου, όταν το υπηρεσιακό αυτοκίνητο που οδηγούσε χθες (σΣ προχθές...) το πρωί εξετράπει της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό 30 μέτρων.
Το ατύχημα έγινε στην Εθνική Οδό Αντιρρίου Ιωαννίνων, στο ύψος της Άνω Βασιλικής. Γύρω στις 6 το πρωί, ο αστυνομικός της Τροχαίας Μεσολογγίου κινούνταν στο σημείο εκείνο, όταν το αυτοκίνητο λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, ίσως και λόγω παλαιότητος στα λάστιχα του αυτοκινήτου, εξετράπει και βρέθηκε στον γκρεμό. Το αυτοκίνητο στάθηκε σε βράχο, από ότι λένε οι πληροφορίες και ο αστυνομικός κατάφερε να ειδοποιήσει για βοήθεια τους συναδέλφους του από το κινητό του τηλέφωνο. Κανείς από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν πως ο συνάδελφός τους δεν είχε πάθει το παραμικρό ενώ το αυτοκίνητο είχε πάθει πολύ μεγάλες ζημιές.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου έμεινε όλη την ημέρα για προληπτικούς λόγους, ενώ το σοκ που υπέστη είναι μεγάλο.
Μετά από αυτό το συμβάν μπαίνει ζήτημα για το πόσο ασφαλή είναι τα αυτοκίνητα και οι μοτοσυκλέτες που οδηγούν οι αστυνομικοί, κάθε πότε γίνεται συντήρηση, πόσο παλιός είναι ο στόλος των αυτοκινήτων της αστυνομίας και αν χρειαστεί να προχωρήσουν σε δίωξη θα τους μείνει κάνα τιμόνι στο χέρι;
Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι δεν έχουν σταλεί ακόμη κονδύλια για τη συντήρηση των αυτοκινήτων και των μοτοσυκλετών από το αρμόδιο Υπουργείο.

(πηγή AgrinioNet)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...