Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Μίκης ο Παγκόσμιος Έλληνας, Μίκης ο Δημότης ΙΠ Μεσολογγίου!


Όσοι δεν έχετε δει τη σημερινή συνέντευξη του Μίκη Θεοδωράκη στον Αντένα, έχετε την ευκαιρία να την αναζητήσετε στο διαδίκτυο. Στιγμιότυπα μπορείτε να δείτε στη συνέχεια.
Χειμαρρώδης, μίλησε για τα αδιέξοδα στα Ελληνικά νοικοκυριά, για την ειρηνική επανάσταση που χρειάζεται να γίνει, και κάλεσε όλους τους Έλληνες να εναντιωθούν "στην κόπρο του Αυγείου που μας κυβερνά αυτή τη στιγμή". Τόνισε ότι η χώρα κυβερνάται πραξικοπηματικά από την Τρόϊκα και πως η δανειακή σύμβαση που υπογράφηκε δεν έχει νομιμοποίηση αφού δεν κυρώθηκε από τα 2/3 της Ελληνικής Βουλής. Ο Μίκης είπε ακόμη ότι μια κυβέρνηση που οι δημοσκοπήσεις της δίνουν 20% δεν νομιμοποιείται να δεσμεύει τη χώρα για τα επόμενα 20 χρόνια.
Είπε, είπε... Και τι δεν είπε! Ο πολιτικός Μίκης, τα τελευταία χρόνια ιδίως, έγινε αγαπητός (περισσότερο ίσως και από τον μουσικό Μίκη) σε όλους τους Έλληνες, εκφράζει όλους τους Έλληνες και ενώνει όλους τους Έλληνες. Στη σημερινή συνέντευξή του είπε όσα δεν έχουν ακουστεί από επίσημα χείλη τον τελευταίο χρόνο, αλλά ακούγονται σε όλες τις παρέες.
Είναι χρέος μας την Παρασκευή να παραβρεθούμε στην εκδήλωση του Δήμου ΙΠ Μεσολογγίου και να τον χειροκροτήσουμε! Να χειροκροτήσουμε τον μουσικό, τον πολιτικό, μα πάνω από όλα τον ΕΛΛΗΝΑ Μίκη Θεοδωράκη! Είναι τιμή για το Δήμο μας το να λέμε ότι ο Μίκης είναι Δημότης μας!
Διαβάστε στη συνέχεια ανάρτηση που αφορά στη συνέντευξη του Μίκη στον Αντένα, την είδαμε στο Ημερολόγιο και έχει δημοσιευτεί και σε εκατοντάδες άλλα ελληνικά Blogs...
ΜΙΚΗΣ... Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ...
Για άλλη μια φορά ο Μίκης Θοδωράκης τα είπε έξω από τα δόντια... Μιλώντας την Τρίτη (05/04) στον ΑΝΤΕΝΝΑ και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», τόνισε ότι: "Η τρόικα μας κυβερνά πραξικοπηματικά" . Όπως επεσήμανε η τρόικα είναι παράνομα στην χώρα μας. "Απορώ πώς δεν έχει επέμβει ακόμα η ελληνική δικαιοσύνη", είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι η δανειακή σύμβαση δεν έχει εγκριθεί από τα 2/3 της Βουλής, όπως και έπρεπε αν ήταν νόμιμη.
«Δεν θα βγούμε από το αδιέξοδο, γιατί οι τόκοι αυξάνονται συνέχεια και δεν θα μπορούμε να πληρώσουμε», εκτίμησε, ενώ πρόσθεσε πώς ο λαός χάνει συνεχώς. «Χρειάζεται μια επαναστατική κυβέρνηση… Πρέπει να γίνει μια ειρηνική επανάσταση. Μπορεί να μην γίνει σήμερα ή αύριο, αλλά αυτό θα γίνει». «Καλώ όλο τον κόσμο να ενωθεί σε ένα παλλαϊκό, πανεθνικό μέτωπο για να μπορέσουμε να καθαρίσουμε το μέτωπο από την κόπρο του Αυγείου που μας κυβερνάει αυτή την στιγμή».
Oι τροϊκανοί «ξεφτιλίζουν την Ελλάδα διεθνώς λέγοντας ότι είμαστε τεμπέληδες», επανέλαβε, ενώ σε ότι αφορά τους νέους είπε ότι δεν φταίνε που δεν επαναστατούν, απλά δεν έχουν πρότυπα.
Επίσης, μίλησε και για την σημερινή κυβέρνηση λέγοντας πώς είναι τυπικά εκλεγμένη, γιατί, όπως εξήγησε στις δημοσκοπήσεις το ποσοστό που παίρνει είναι 20%. «Πώς μας δεσμεύουν για τα επόμενα 20 χρόνια; Πώς το κάνουν αυτό;», είπε και αποκάλυψε ότι ζήτησε από την Αριστερά να εγκαταλείψει την Βουλή.
Ο κ. Θεοδωράκης εξέφρασε ακόμα το παράπονό του, ότι δεν τον καλούν στα κανάλια να μιλήσει εξαιτίας των απόψεων του, ενώ παραδέχτηκε ότι «η σιωπή που έχω γύρω μου είναι ό,τι πιο απεχθές».
Τέλος, δήλωσε «Αν έκανα κόμμα θα το ονόμαζα “Πατρίδα”», ενώ υπογράμμισε ότι όπως πάει η κατάσταση, προσπαθούν να μετατρέψουν τους Έλληνες σε μουλάρια που θα σκύβουν το κεφάλι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το βίντεο είναι αποκαλυπτικό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...