Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Από το Μεσολόγγι ζητούν να πάει κουτσουρεμένη η Φιλαρμονική Αγρινίου

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησε μια φήμη από το Πέτρινο Δημαρχείο και τη Φιλαρμονική Μεσολογγίου για την συμμετοχή της Φιλαρμονικής Αγρινίου στις φετινές Εορτές Εξόδου.
Η φήμη λοιπόν λέει ότι σε επιστολή που εστάλει στο Δήμο Αγρινίου,στο γραφείο του δημάρχου Αγρινίου, είναι πως ο Δήμος Μεσολογγίου με έγγραφό του ζητά από Φιλαρμονική Αγρινίου, να συμμετάσχει με κουτσουρεμένο σχήμα και όχι ολόκληρο που αριθμεί 150 ενεργά μέλη.
Οι πληροφορίες θέλουν το δήμαρχο Μεσολογγίου και το μαέστρο της Φιλαρμονικής κ. Βλαχογιάννη να ζητούν από τη Φιλαρμονική Αγρινίου να συμμετάσχουν μόνο 50 μουσικοί οι οποίοι το βράδυ του Λαζάρου κατά τη διάρκεια της παρέλασης θα παίζουν μόνο...τύμπανα.

Άξιον απορίας είναι γιατί πάρθηκε μια τέτοια απόφαση και αν έχουν συνειδητοποιήσει ότι τόσα χρόνια τώρα η Φιλαρμονική Αγρινίου τιμά τις Εορτές Εξόδου με τον καλύτερο τρόπο, καταφέρνοντας να κερδίσει τις εντυπώσεις από τις σπουδαίες εμφανίσεις της αλλά και το πολυπληθές της σχήμα.
Πληροφορίες που διέρευσαν από το γραφείο του Δημάρχου Μεσολογγίου αναφέρουν ότι ως πρόσχημα για το “κουτσουρεμένο” σχήμα που ζητούν να στείλει το Αγρίνιο, είναι ότι γίνονται περικοπές λόγο ...οικονομικής κρίσης!
Αν η πληροφορία αυτή αληθεύει τότε ο Δήμος Μεσολογγίου πρέπει να γνωρίζει ότι τα έξοδα της μεταφοράς δεν επιβάρυναν ποτέ αυτούς αλλά το...Δήμο Αγρινίου.
Το ίδιο έγγραφο λένε οι πληροφορίες εστάλει και στις υπόλοιπες Φιλαρμονικές με τη μόνη διαφορά ότι αυτές δεν έχουν στην πλειονότητα τους περισσότερους από 50 μουσικούς!
Στο δήμο Αγρινίου αναφέρουν οι πληροφορίες επικρατεί προβληματισμός για την κίνηση αυτή, ενώ έντονα φημολογείται ότι δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στις Εορτές Εξόδου με κουτσουρεμένο σχήμα!

(πηγή AgrinioNet)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...