Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011

Επιστολή Βισβίκη σε Καστανίδη - Αιχμές για τη στάση του Κατσούλη

Κύριε υπουργέ, με την ευκαιρία της επισκέψεως σας στην Ι.Π Μεσολογγίου θα ήθελα να σας εκφράσω κάποιες θέσεις μου.
Ο δήμαρχος κ. Κατσούλης χαρακτήρισε στο δημοτικό συμβούλιο πολιτικό σκάνδαλο την άποφαση σας να μην ιδρυθεί το εφετείο στην πρωτεύουσα του νομού, την Ι. Π Μεσολογγίου. Αρχικά θα συμφωνήσω και θα τονίσω ότι διακρίνουμε μια συντονισμένη προσπάθεια απαξίωσης και υποβάθμισης της πόλης μας σε όλα τα επίπεδα.
Η Ι.Π. Μεσολογγίου δικαιούται και ιστορικά και ως πρωτεύουσα του νομού να γίνει επανίδρυση του εφετείου στο Μεσολόγγι.
Όμως θέλω να σας εκφράσω και μια απορία μου, η οποία δεν αφορά στην ουσία του θέματος αλλά είναι χρήσιμη η απάντηση σας για να ξέρουμε ποιοί, επιτέλους, διοικούν αυτή την πόλη.
Ο δήμαρχος κ. Κατσούλης σας επισκέφτηκε μέχρι σήμερα στο υπουργείο έτσι ώστε να σας παρουσιάσει τις θέσεις της πόλης και να αποτραπεί το "πολιτικό σκάνδαλο " της ίδρυσης εφετείου σε άλλη πόλη πλην της πρωτεύουσας, της Ι. Π Μεσολογγίου;
Αν δεν σας επισκέφτηκε, τότε είναι ο μόνος που δεν δικαιούται να διαμαρτύρεται γιατί αφενός ήταν πάντα απών από τους αγώνες της πόλης, αφετέρου όντας δήμαρχος απέφυγε να διεκδικήσει όσα η πόλη δικαιούται, για λόγους προφανείς.
Αν σας επισκέφθηκε, τότε είναι υπόλογος σε όλους τους πολίτες της Ι.Π. Μεσολογγίου γιατί προσπάθησε να αποκρύψει το "πολιτικό σκάνδαλο" που διατελέστηκε, για λόγους που έχουν να κάνουν με την εξαργύρωση πολιτικών γραμματίων. Γραμμάτια που ο λαός της πόλης θα τα ξεπληρώσει στον ίδιον, αλλά και σε όποιον αγνοεί ή παραβλέπει ότι η Ι.Π. Μεσολογγίου είναι η πρωτεύουσα του νομού και η κοιτίδα του πολιτισμού και της ιστορίας.
 
Με τιμή
Βισβίκης Δημ. Ιωάννης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜπρΑβο παλικάρι μου. Μπορεί να ειστε ένας διαλυμεενο κόμμα, αλλα υπάρχει ένας που δεν τα παίρνει και τους τα χώνει δημόσιας. Δεεν μεεααπασχολει ο λόγος που το κανείς. Αρκεί που τα λες

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...