Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2011

Συγνώμη από την ΑΕΜ προς τον Τηλυκράτη για τα επεισόδια

Προς: Δ.Σ. Τηλυκράτη Λευκάδας
Κύριε Πρόεδρε, μετά τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Δ.Α.Κ. Ι.Π. Μεσολογγίου την 13/2/2011 στον αγώνα Α.Ε.Μ. – ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε τα εξής:
  1. Όσον αφορά την μετακίνηση των φιλάθλων σας στο Μεσολόγγι σας δηλώνουμε ότι ουδεμία ειδοποίηση είχαμε από την Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας. Το αναφέρουμε αυτό διότι αν το γνωρίζαμε και ήμασταν εγκαίρως ειδοποιημένοι θα είχαμε φροντίσει σε συνεννόηση με την Αστυνομία να τοποθετηθούν οι φίλαθλοι σας σε χώρο απέναντι από την κερκίδα του Δ.Α.Κ. έτσι ώστε οι φίλαθλοι σας να μην βρίσκονται σε τόσο κοντινή απόσταση κ΄ στην ίδια κερκίδα με τους δικούς μας φιλάθλους.
  2. Κατά την είσοδο σας στο Δ.Α.Κ. όπως θα διαπιστώσατε, η Διοίκηση της ομάδας μας σας καλωσόρισε αλλά λόγω της απουσίας της Αστυνομίας εκείνη την χρονική στιγμή δεν μπορούσαμε να πάρουμε μόνοι μας την ευθύνη να μεταβείτε στον προαναφερόμενο χώρο.
  3. Δυστυχώς κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, κάποιοι κακοί ‘’φίλαθλοι’’ που σας βεβαιώνουμε ότι δεν ανήκουν στο σύνδεσμο των οργανωμένων φιλάθλων μας, κινήθηκαν απειλητικά εναντίον σας και πάνω στον πανικό που προκλήθηκε συνέβησαν όλα τα δυσάρεστα για όλους μας επεισόδια.
  4. Το Δ.Σ. του συλλόγου μας όπως θα διαπιστώσατε έκανε ότι ήταν δυνατόν να αποτρέψει τα θλιβερά γεγονότα.
  5. Αμέσως μετά τον αγώνα συγκαλέσαμε έκτακτο Δ.Σ. στο οποίο συζητήσαμε εκτενώς τα προαναφερθέντα περιστατικά και αποφασίσαμε ότι:
Να σας αποστείλουμε την παρούσα επιστολή ως ελάχιστο καθήκον μας και να σας ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη τόσο στο Δ.Σ. σας όσο και στους φιλάθλους σας. Τα τελευταία 3 χρόνια που βρισκόμαστε στη Διοίκηση της ιστορικής Α.Ε.Μ., πασχίζουμε να ελαχιστοποιήσουμε τα φαινόμενα βίας και σε μεγάλο βαθμό το έχουμε καταφέρει. Παρ΄ όλα αυτά όμως τα θλιβερά γεγονότα δε θα τα αφήσουμε πρώτα εμείς να περάσουν σαν να μην έγινε τίποτα.
Ήδη βρισκόμαστε σε μεγάλο προβληματισμό αν αξίζει τον κόπο να συνεχίσουμε διότι δεν συνάδει με το πολιτισμό και την ιστορία της Α.Ε.Μ. και την Ι.Π. Μεσολογγίου τέτοιες συμπεριφορές. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε τις τελικές μας αποφάσεις όσον αφορά τις παραιτήσεις μας από το Δ.Σ.
Κλείνοντας θα θέλαμε να σας αναφέρουμε ότι ειλικρινώς δεν έχουμε καμία αντιπαλότητα και έχθρα με το σωματείο σας. Εξάλλου όσες φορές μας έχετε φιλοξενήσει στο γήπεδό σας ήσασταν ΚΥΡΙΟΙ, και πιστεύουμε να αναγνωρίσετε τις καλές μας προθέσεις.
Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν τέτοια γεγονότα να μην ξανασυμβούν.

Εκ μέρους του Δ.Σ. Α.Ε.Μ.
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος
Παγούρας Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...