Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Οι αμοιβές όπως τις εννοούν στη Ναύπακτο...

Ο κ. Γ. Μπουλές
Το ξέρετε ότι στη Ναύπακτο εκλέχθηκε "αριστερός" συνδυασμός με επικεφαλής τον κ. Μπουλε. Αυτό ίσως που δεν ξέρετε είναι ότι αυτοί οι μάγκες στη Ναύπακτο το αριστερός το εννοούν και δεν το χρησιμοποιούν ως βιτρίνα ανόδου. Διαβάστε στη συνέχεια, κρίνετε και ...με τις υγείες μας!...

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκε και πάρθηκε απόφαση στην τελευταία συνεδρίαση της ΔΕΥΑ Ναυπάκτου, ήταν η αναστολή της καταβολής της αµοιβής παράστασης των µελών του διοικητικού συµβουλίου, καθώς και των µισθών του προέδρου και αντιπροέδρου.
Ο σηµερινός πρόεδρος Κ. Σταυρόπουλος είναι και αντιδήµαρχος, οπότε δεν δικαιούται δεύτερο µισθό, όµως η παρούσα δηµοτική αρχή ακόµα και αν αλλάξει ο πρόεδρος δεν προτίθεται να πληρώνει µισθό, σαν συµβολική κίνηση στο οικονοµικό πρόβληµα που αντιµετωπίζει η ΔΕΥΑΝ.
Η πρόταση του προέδρου να µην λαµβάνει κανείς αµοιβή ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, αφού µειοψήφησε ο Κ. Καρακώστας (σημ. Σταλίκι: ανήκει στην ελάσσονα αντιπολίτευση!), ο οποίος υποστήριξε ότι πρέπει να καταβάλλεται ένα ποσό αµοιβής παράστασης, το οποίο όµως το κάθε µέλος να διαθέτει σε κάποιο σκοπό, προς όφελος του δήµου. Ο ίδιος γνωστοποίησε ότι τα ποσά των αµοιβών του από το Δ.Σ. και από τα διοικητικά συµβούλια που συµµετέχει, τα διαθέτει στην δηµοτική του παράταξη για τα έξοδά της.
Όµως αξίζει να σηµειωθεί ότι ήταν πολύ εύστοχη η παρατήρηση του µέλους του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΝ που εκπροσωπεί τους εργαζοµένους Χ. Παπακωστόπουλου, ότι δεν µπορεί να λαµβάνουν τα µέλη και οι πρόεδροι αµοιβές, την ίδια ώρα που γίνονται διακοπές νερού ακόµα και σε ανέργους που δεν είχαν να πληρώσουν το λογαριασµό.
Εδώ να προσθέσουµε ότι οι αιρετοί θα έπρεπε να ήταν οι πρώτοι που δίνουν το καλό παράδειγµα αποποιούµενοι τους µισθούς τους, αφού όταν ζητούν την ψήφο των πολιτών λένε ότι θέλουν να εκλεγούν για το καλό του τόπου…

Σχόλιο από Σταλίκι:
Μήπως μπορεί να μας πει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ κ. Τσουνάκας που προέρχεται και από εκείνα τα μέρη που κόβονταν το νερό κάθε δεύτερη μέρα αν προτίθεται να εφαρμόσει "Ναυπάκτια" πολιτική?
Τι λες τώρα! Παλαβός είναι ο άνθρωπος?
Αλλα και οι υπόλοιποι που παραλαμβάνουν "καμμένη γη" πως θα πορευτούν άραγε? Σοσιαλιστικά ή ..."νεοφιλελεύθερα"?

(χρησιμοποιήθηκε δημοσίευση της Αιχμής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...