Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Νέα από το Ευηνοχώρι

Όλοι οι ασφαλισμένοι των ΟΓΑ, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ κλπ που θέλουν να γράψουν φάρμακα στο Περιφερειακό Ιατρείο Ευηνοχωρίου, θα πρέπει πρώτα να κλείνουν ραντεβού στο τηλέφωνο 26310-39204 (η γραμμή θα λειτουργεί όλες τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 8:30 έως 13:30) για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους.
Η ενέργεια αυτή είναι μια συνεργασία του Περιφερειακού Ιατρείου Ευηνοχωρίου και της Τοπικής Κοινότητας Ευηνοχωρίου για να γίνει απεμπλοκή του καθημερινού συνωστισμού στο ιατρείο μας, ώστε οι ασθενείς να μην ταλαιπωρούνται.
Η γιατρός του Π.Ι. Ευηνοχωρίου δεν θα απασχολείται πλέον σε άλλες κοινότητες πλην του χωριού μας, όπου θα παρευρίσκεται για 4 εργάσιμες ημέρες εβδομαδιαίως (συν 1 εφημερία).
Κάθε Τρίτη το Περιφερειακό Ιατρείο Ευηνοχωρίου θα παρέχει υπηρεσίες από Μαία όπου θα γίνονται λήψεις για Τεστ Παπανικολάου και κάθε είδους γυναικολογικά προβλήματα.
Το Ιατρείο του χωριού μας έχει αναβαθμιστεί κατά πολύ απ’ τις ακούραστες προσπάθειες της γιατρού Ζωής Κοντού (αλλά και του ιατρού Γιώργου Μαντζουράνη που έχει αποσπασθεί). Όμως, είναι επιτακτική ανάγκη να στελεχωθεί τουλάχιστον με μια νοσηλεύτρια, γιατί είναι αδύνατον μόνη της μια γιατρός να εξετάζει, να συνταγολογεί, να διαγνώνει και να κάνει τις κάθε λογής εργασίες που χρειάζεται ένα περιφερειακό ιατρείο με περισσότερους από 50 ασθενείς ημερησίως. Είναι ανθρωπίνως ΑΔΥΝΑΤΟΝ να γίνεται αυτό που καταφέρνει καθημερινώς η γιατρός στο Ευηνοχώρι.
Πρέπει ΑΜΕΣΩΣ να βρεθεί λύση…
Το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Ευηνοχωρίου κατάφερε μέσα στο ελάχιστο χρονικό διάστημα που ανέλαβε τα καθήκοντά του να πετύχει ηλεκτρονική σύνδεση με το πρωτόκολλο του μητροπολιτικού δήμου, ώστε να υπάρχει η ευχέρεια της άμεσης έκδοσης των διαφόρων πιστοποιητικών και βεβαιώσεων. Μ’ αυτόν τον τρόπο παύει η ταλαιπωρία των κατοίκων του χωριού μας να χρειάζεται να πηγαίνουν στο Μεσολόγγι για την έκδοση οποιουδήποτε πιστοποιητικού.
Όλα τα παραπάνω δείχνουν πως το νέο Τοπικό Συμβούλιο Κοινότητας Ευηνοχωρίου έχει όρεξη για δουλειά και πως ξεκινάει μια νέα σελίδα ευημερίας για το χωριό μας. Καλούμαστε όλοι μας, να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο αυτή τους την προσπάθεια, και να ανταποκρινόμαστε στο κάθε τους κάλεσμα που θα έχει σαν σκοπό και στόχο την άψογη λειτουργία των υπηρεσιών στο χωριό μας, αλλά και να ενεργοποιηθούμε σαν δημότες και να γίνουμε αποδέκτες όλων των υποχρεώσεών μας σαν κάτοικοι ενός απ’ τα πιο όμορφα μεγαλοχώρια της περιοχής.

(πηγή Evinohori.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...