Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Ο Συμπαραστάτης του Δημότη για τον δήμο Μεσολογγίου

Ο κύβος ερρίφθη για την θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρισης αφού ο δήμος Μεσολογγίου προχώρησε στην έκδοση της απαραίτητης προκήρυξης με την οποία γνωστοποιείται η πρόθεση θέσπισης τέτοιου θεσμού.
Η επιλογή του Συμπαραστάτη θα γίνει στην συνεδρίαση της 28ης Φεβρουαρίου με μυστική ψηφοφορία και με πλειοψηφία των δύο τρίτων (2/3) του συνόλου των μελών του.
Ως Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης θα επιλεγεί πρόσωπο εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας και δεν μπορεί να είναι αιρετός του δήμου, περιφέρειας ή βουλευτής. Υποψηφιότητες υποβάλλονται με δήλωση που κατατίθεται στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου σε προθεσμία που αρχίζει μετά την ανάρτηση της παρούσας στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου και λήγει πριν την έναρξη της διαδικασίας εκλογής.
Η θητεία του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης ακολουθεί την θητεία των Δημοτικών Αρχών.
Ως υποψήφιοι ακούγονται οι δικηγόροι Σπ. Τάμπας, Δ. Μπουσμπουρέλης και Μιχ. Πετρονικολός ενώ τις τελευταίες ώρες έπεσε στο τραπέζι και το όνομα του Χρ. Σούφρα.
Ο Δημήτρης Παπαθέου, ερωτηθείς από την ΑΙΧΜΗ, δήλωσε ότι δεν προτίθεται να υποβάλλει αίτηση. «Θα βοηθάω σ' ότι μου ζητείται αλλά έμμισθη θέση στον Δήμο δεν μπορώ να έχω. Σ’ όλη μου τη ζωή ότι έκανα το έκανα εκλεγμένος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υποτιμάω τη θέση, αντίθετα την θεωρώ σπουδαία», μας είπε χαρακτηριστικά.

(πηγή Αιχμή)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αληθευει οτι ο Παπαθεου απεσυρε το ενδιαφερον του αν και πριν καν αναλαβει καθηκοντα ο δημαρχος τα εκαναν πλακακια και συμφωνησαν να ειναι αυτος συμπαραστατης;Λέτε να δουμε τον Ρεπασο προτεινομενο;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...