Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Το αρχαιολογικό μουσείο Αγρινίου ξανά στην ατζέντα

Διαβάσαμε μια ανάρτηση στο blog agrinionews με το εξής περιεχόμενο:

Το αρχαιολογικό μουσείο Αγρινίου ξανά στην ατζέντα.
Για σήμερα το απόγευμα είναι προγραμματισμένη σύσκεψη στο υπουργείο Πολιτισμού με τη συμμετοχή του υπουργού Π.Γερουλάνου, των βουλευτών του Νομού και του δημάρχου Αγρινίου. Σκοπός η συνάντηση να λειτουργήσει ως μοχλός πίεσης για την προώθηση των διαδικασιών δημιουργίας νέου μουσείου με την αξιοποίηση των καπναποθηκών Παπαπέτρου που έχουν αποκτηθεί για αυτόν τον σκοπό.

Είναι γεγονός ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση μας έβαλε σε σκέψεις (τουλάχιστον) για τις "αγαθές" προθέσεις των Βουλευτών του Νομού, που συνήθως δρουν ως βολευτές του Αγρινίου.
Δεν λέω βέβαια ότι πρέπει να ανησυχούμε γιατί ο Δήμος μας έχει όλα τα απαραίτητα εφόδια ώστε να μη διανοηθεί κανείς να διαπράξει άλλη μια αδικία εις βάρος του. Όμως η επιμονή ορισμένων και η (δυστυχώς) πολιτική απόφαση που πρέπει να ληφθεί (και συνήθως μετράει περισσότερο η ψηφοθηρία παρά η λογική και το δίκαιο σε τέτοια πράγματα) πρέπει να μας κάνει να επαγρυπνούμε. Φαίνεται όμως πως οι Αγρινιώτες είναι και πιο οργανωμένοι στις διεκδικήσεις τους (και αυτό είναι ακόμη μια παράμετρος που πρέπει να εξεταστεί) αφού και ο Δήμαρχος ΙΠ Μεσολογγίου κ. Κατσούλης επικοινώνησε με τον κ. Γερουλάνο αλλά μέσω επιστολής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...