Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011

Εισήγηση του Δημάρχου κ. Κατσούλη σε ημερίδα

Εισηγητής στην ημερίδα ΄΄ Πολιτισμός μια Επιστήμη χωρίς Επιστήμονες. Ο πολιτισμός ως μοχλός οικονομικής και τουριστικής ανάπτυξης ΄΄ , που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου, από το Πανεπιστήμιο Πατρών και την Ελληνική Ομοσπονδία για την UNESCO, ήταν ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κος Παναγιώτης Κατσούλης.
Μεταξύ των εισηγητών της ημερίδας ήταν άνθρωποι της αυτοδιοίκησης όπως η Αναπληρωτής Δήμαρχος Πατρέων κα Λένα Καλεντζωτη, ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κος Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Ευθύμιος Κοτγιας, άνθρωποι της παιδείας και του πολιτισμού όπως ο πρύτανης του Πανεπιστήμιου Πατρών κος Γιώργος Παναγιωτακης, ο πρόεδρος του ομίλου UNESCO Πειραιά και Νησιών κος Ιωάννης Μαρωνίτης, αλλά και άνθρωποι από τον χώρο των επιχειρήσεων, όπως ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας κος Νικόλαος Καρακιτσος.
Στην εισήγηση του ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου αναφέρθηκε σε τρία ζητήματα:
α)Στην ανάδειξη της ιστορικής μνήμης και της τοπικής Ιστορίας
β)Στο σεβασμό και διάσωση των μνημείων
γ)Στην προάσπιση και υποστήριξη του λαϊκού μας πολιτισμού ως παράγοντα ανάπτυξης του τόπου μας και προσελεύσεως επισκεπτών και τουρισμού.

Σχόλιο από Σταλίκι:
Ελπίζουμε ο Δήμαρχος να βρει χρόνο να απαντήσει και σε κάποιο από τα ερωτήματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής μας και δημοσιεύονται στα τοπικά ιστολόγια.
Ας τον ειδοποιήσει αρμοδίως ο ειδικός συνεργάτης του για θέματα επικοινωνίας και ΜΜΕ κ. Πουρνάρας που πληρώνεται για αυτό ακριβώς το λόγο...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΕΔΕΣΕΣ.ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΑΕΙ..ΜΑΖΕΥΕΙ ΛΑΧΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΟΥΛΗ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...