Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Μας δουλεύουν κανονικά ....

Καλά, αυτοί μας δουλεύουν κανονικά και μεις τους παίρνουμε και στα σοβαρά! ... (λέμε τώρα!)
Ξανα"έσκασε" μύτη η Αριστερή Πρωτοβουλία ...ΠΑΣΟΚ!
Μη γελάτε! Ναι, υπάρχει και αριστερή πτέρυγα στο πιο αντιλαϊκό και νεοφιλελεύθερο κόμμα αυτή τη στιγμή στο κομματικό στερέωμα!
Και τι λέει πάλι η ..."αριστερή" πρωτοβουλία? Ότι για όλα τα δεινά μας, φταίνε τα δύο μεγάλα κόμματα που, ...που,... που!

Αντιγράφω μερικά σημεία της ανακοίνωσης:

"Ζούμε πλέον στην αποθέωση του κομματικού λαϊκισμού και της χρήσης (...μάλλον κρίσης θα εννοούσαν) των κοινοβουλευτικών θεσμών. Όλοι οι πολιτικοί καμώνονται ότι ψάχνουν την αλήθεια αλλά ουσιαστικά υπεύθυνοι για τα μεγαλύτερα οικονομικά σκάνδαλα της μεταπολιτευτικής Ελλάδας όπως του Βατοπεδίου και τη Ζήμενς δεν υπάρχουν.
...
Ρήξεις και ανατροπές με τις παρακμιακές αντιλήψεις, πελατειακές συμπεριφορές και παλαιοκομματικές εκπτώσεις δεν γίνονται. Είναι ώρα για γενναίες αποφάσεις ώστε οι κατακτήσεις της μεταπολίτευσης να μην ακυρωθούν και η γενιά του Πολυτεχνείου να μην παραμείνει στην ιστορία ως η γενιά που ταυτόχρονα εξέθρεψε μαζί με τα άλλα και τα οικονομικά σκάνδαλα."


Αν αντέχετε στα γέλια διαβάστε όλη την ανακοίνωση από το Σάλτσινο ΕΔΩ.
Και φυσικά, όταν μιλάω για γελοιότητα, δεν αναφέρομαι στο περιεχόμενο της ανακοίνωσης αλλά στο ποιοι λένε αυτά τα πράγματα!
Καλά ρε φίλοι αριστεροΠΑΣΟΚοι, εσείς σε ποιο κόμμα ανήκετε? Ποιο κόμμα στηρίζετε ακόμη κι αυτή τη στιγμή? Και πόσες αλήθεια φορές θα αναστήσετε τον Α. Παπανδρέου για να παρασύρετε και πάλι κόσμο?
Πότε ξεκίνησε η οικονομική κατηφόρα της χώρας μας (με στοιχεία, όχι με λόγια...)? Και ποια η ..."συνεισφορά" σε αυτή την κατάντια των "αριστερών" ιδεών σας?
Και σε τελική ανάλυση, πως εφαρμοζόταν η ..."κάθαρση" επί των ημερών σας?
Είναι δυνατόν εν έτη 2011 να κυκλοφορεί μια τέτοια αφίσα στους δρόμους?
Κάτω αριστερά τι γράφει? Μήπως ΠΑΣΟΚ? Θα μου πείτε ότι είναι το παλιό ΠΑΣΟΚ, όχι το νέο βελτιωμένο με τους ...μπλε και πράσινους κόκκους!
Μα δεν είναι αυτό το παλιό ΠΑΣΟΚ που μας έμαθε να τρώμε χωρίς να παράγουμε? Δεν είναι αυτό το ΠΑΣΟΚ που εξέθρεψε τους ..."κοπρίτες" (μην πείτε όχι και στενοχωρήσετε τον κ. Πάγκαλο, κάτι ξέρει αυτός για να λέει τα ίδια...) και τους κατέστησε "μοντέλο" σωστού υπαλλήλου? Για ποια δίκαιη κοινωνία μας μιλούν αυτοί που έκαναν το ρουσφέτι επιστήμη? Που αν δεν είχες μπάρμπα στην Κορώνη δεν έβλεπες θέση στο Δημόσιο ούτε με πέντε διδακτορικά!
Και ύστερα λένε γιατί απομακρύνεται ο κόσμος από την πολιτική και ιδίως οι νέοι άνθρωποι...
Η πολιτική του ψεύδους και της ασύστολης υποκρισίας δεν εκφράζει κανένα! Αν τα κόμματα εξουσίας δεν αλλάξουν μυαλά, θα τρέχουν να δουν τι λάθος έγινε ...μετά την απομάκρυνση από το ταμείο. Αλλά δυστυχώς τότε θα είναι αργά.
Βέβαια το ΠΑΣΟΚ που έχει στις τάξεις του αυτή την ..."Αριστερή Πρωτοβουλία" μπορεί να κοιμάται ήσυχο... Κάποια στιγμή θα δοθεί η ευκαιρία να συνεχίσει το έργο της, αφού αυτή τη στιγμή, είπαμε, είναι στην εξουσία το "άλλο" ΠΑΣΟΚ...
Η μόνη δύναμη που έχει ο πολίτης είναι η ψήφος του και η ιδεολογική αντιπαράθεση με τις πρακτικές του παρελθόντος!
Ακούς εκεί Αριστερή Πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ! Τι λες ρε μεγάλε! Σιγά μη σπάσεις κάνα νύχι!...

2 σχόλια:

ναυαγός εν αιθρία είπε...

σε παρακαλώ Σταλίκιε σε παρακαλώ, αυτό με το νύχι είνι, δκομ, ιντάξ;
πολύ καλό, αναδημοσιεύω με σύνδεσμο

Ανώνυμος είπε...

Άφωνη και εξοργισμένη η Ελληνική Κοινωνία, παρακολουθεί τα αποτελέσματα αφενός της παραλυσίας της κυβερνητικής πολιτικής στο θέμα των λαθρομεταναστών και αφετέρου την προσπάθεια επιβολής ακραίων καταστάσεων από μειοψηφίες.
Η κατάληψη πανεπιστημιακού ιδρύματος καταστρατηγεί κάθε έννοια έννομης τάξης και εύρυθμης λειτουργίας της ελληνικής Πολιτείας και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια:
α) στη δημιουργία αντιδράσεων, που ως αποτέλεσμα θα έχουν την απομάκρυνση της Ελληνικής Κοινωνίας από τις αρχές του ανθρωπισμού
β)στην όξυνση των αντιθέσεων και στη διάσπαση της κοινωνικής συνοχής που...
συμπεριλαμβάνει και τους νόμιμους μετανάστες που εργάζονται, δημιουργούν και προσφέρουν στη χώρα .
Η απαράδεκτη ολιγωρία και αδιαφορία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι η μεγαλύτερη διάψευση της επικοινωνιακής «επιτυχίας» της κατασκευής του φράκτη στον Έβρο, όταν φτάσαμε στο σημείο να χρειάζεται φράκτης στο λιμάνι του Πειραιά και στην πλατεία Συντάγματος!
Ο υπερυπουργός κος Ραγκούσης εισπράττει τώρα, εις βάρος του ελληνικού λαού φυσικά, την εσπευσμένη και αβασάνιστη ψήφιση του μεταναστευτικού νόμου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...