Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Τα πολιτικά Vampir της Αιτωλοακαρνανίας

Εδώ ο κόσμος καίγεται και μερικοί (εδώ ταιριάζει ο τίτλος) ακόμα δεν κατάλαβαν τίποτε στην Αιτωλοακαρνανία.
Δεν έφτανε η αμφισβήτηση στον νεοεκλέγντα δήμαρχο του Μεσολογγίου Π. Κατσούλη (σημειωτέον ένας από τους 8 πανελαδικά που δεν δήλωσαν τις δαπάνες τους σύμφωνα με το νόμο Ραγκούση και κινδυνεύουν με έκπτωση!!!), ήρθαν στο...φως διάφορες πληροφορίες που προκάλεσαν σχετικές ανησυχίες. Εγώ τώρα ως απλός πολίτης ρωτάω για να μου απαντήσουν (αν φιλοτιμηθεί κανείς):
1. Είναι αλήθεια κ. Κατσούλη ότι
παίξατε με τα μετεκλογικά σχέδια του εκλαμπρότατου Νομάρχη (όντως θα μείνει στην ιστορία ως ο τελευταίος Νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας). Εννοώ ότι σας τάξανε ότι θα δοθεί το νυν κτίριο της νομαρχίας στο Δήμο ολόκληρο με αντάλλαγμα να μην αντισταθείτε και πολύ όταν φύγει η έδρα της περιφέρειας από Μεσολόγγι και πάει στο Αγρίνιο;;;
2. Είναι αλήθεια κ. Κατσούλη ότι συναινέσατε στο κλείσιμο του στρατοπέδου (εν όψει περικοπών βέβαια) και μετατροπή του χώρου σε κέντρο λαθρομεταναστών της περιφέρειας (θα φύγει από την Πάτρα και θα έρθει στο Μεσολόγγι);;;; εδώ το αντάλλαγμα που σας υποσχέθηκαν ποιο είναι;;;
3. Είναι αλήθεια κ. Κατσούλη ότι μπροστά στην αγωνία σας με το αν θα εφαρμοστεί ο καλλικρατικός νόμος (όπως δήλωσε και ο Ραγκούσης) πήγατε στην Αθήνα να τον συναντήσετε και δεν σας δέχθηκε.
4. Είναι αλήθεια κ. Σώκο ότι, μετά την αποτυχία σας να βουλιάξετε τον Αστακό, καταστρώσατε το σχέδιο μεταφοράς της έδρας της περιφέρειας για το νομό στο Αγρίνιο ρίχνοντας το κόκαλο του κτιρίου της νομαρχίας στο δήμο Μεσολογγίου για να καμφθούν οι αντιδράσεις, βουλιάζοντας ακόμη περισσότερο το Μεσολόγγι.
Ο προβοκάτορας....

(πηγή Αβόλευτος)

Σχόλιο από Σταλίκι:
Δεν πιστεύω κ. προβοκάτορα να περιμένεις και απάντηση;...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

poly pithano na symvainoyn ayta

Unknown είπε...

Εξαιρετικές πληροφορίες τα όσα αναφέρονται! Και μην ακούσουμε πάλι την καραμέλα περί αναξιοπιστίας της ανώνυμης καταγγελίας, μιας και οι ερωτήσεις θα παραμένουν αναπάντητες. Αναμένουμε αντιδράσεις, είναι καλός στα ιντερνετικά ο κ. Κατσούλης..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...